Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geen bewijs voor GHB drogering

Wintersport

Het ‘ze hebben iets in mijn drankje gegooid’ verhaal gaat er bij de pers in als zoete koek, maar als dat niet waar of niet bewezen blijkt dan blijft het stil. Het spektakel gehalte moet immer op peil blijven. In het onderzoek naar de studenten die massaal onwel werden op vakantie in het Franse skidorp Risoul zijn bij het Franse OM geen nieuwe klachten ingediend. Dat bevestigt Florent Crouhy, de Franse officier van justitie die het onderzoek voert.

Geen drogering

Ook is nog steeds niet bewezen dat de studenten in kwestie met GHB of met een andere drug zijn gedrogeerd. Uit een eerdere bloedanalyse van drie studenten bleek al dat ze geen GHB in het bloed hadden, alleen veel alcohol. Ook een bijkomende bloedanalyse toonde geen sporen van andere drugs aan, aldus Crouhy. En daarmee zouden de studenten die het tegendeel beweerden eigenlijk voor schut gezet moeten worden en de media dier er als vliegen op af kwamen zouden hun excuses moeten maken.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *