Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grapperhaus wil je appjes meelezen

whatsapp

Nederland is hard op weg om een politiestaat te worden. Nu wil Grapperhaus weer dat versleutelde berichten zoals verstuurd via Whatsapp en Telegram, beschikbaar komen voor justitie.

Drugsfighter

Terwijl wij nog steeds wachten op het verlossende woord inzake Johan van Laarhoven, is Grapperhaus er maar druk mee; de bestrijding van drugs. Tegen beter weten in natuurlijk, want wij weten allemaal dat er in Amerika al decennia een oorlog wordt gevoerd tegen drugs. En ook daar geen resultaat. Sterker nog: de productie van cocaïne gaat alsmaar omhoog en het aantal verslaafden in de USA was nog nooit zo hoog.
Toch werpt de minister zich op als een keiharde drugsfighter.

Meer geld, minder privacy

Banken die in opdracht van Grapperhaus op jacht zijn naar iedere euro zwart (drugs)geld, eenvoudige toestemming voor telefoontaps, meekijken wat je doet op internet, nog meer camera’s en gekoppelde systemen. En nu dan de wens om je whatsapp verkeer mee te kunnen lezen.
“Sociale mediabedrijven zouden een sleutel moeten hebben die kan worden gevorderd door de rechter-commissaris”, vindt Ferd Grapperhaus. Stop eens met het slopen van onze van burgerrechten en ga ze eens beschermen. Of haal van Laarhoven uit Thailand zoals je beloofde. Fout van de regering, remember?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *