Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Jullie zijn junkies, allemaal!

dec 8, 2020
kutboom

De feestdagen doorbrengen zonder je schoonmoeder is natuurlijk slechts een kleine compensatie op het uitblijven van die vette techno feesten rondom de Kerst en vooral tijdens de jaarwisseling. Dus wat doe je dan? Dan ga je gebruiken.

Meten is weten

Hoe weten jullie bij Wapwinkel nou wat wij gaan doen tijdens de feestdagen zul je je afvragen. Nou dat is niet zo moeilijk. Jullie vertellen ons van alles zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Aan de hand van bepaalde zoekopdrachten en natuurlijk aan de hand van de tot op heden verkochte artikelen weten we echt wel waar jullie mee bezig zijn stelletje junkies.
Het meest gezochte is GHB. Hoe maak je het, wat heb je er voor nodig, kan je echt alles bij de bouwmarkt krijgen en meer van dat soort zoekopdrachten stonden met stip bovenaan in 2020.

Trend deze Kerst

Deze Kerst kunnen we voor het eerst sinds de jaartelling begon niet spreken over een trend. Van soft tot hard, van vloeibaar tot in een capsule, jullie mikken van alles naar binnen.
Wat wel al sinds 2016 helemaal hip is zijn de 100% natuurlijke middelen, want chemische troep in je lijf stoppen dat doet Monsanto al genoeg toch!

Fijne Kerstdagen en een veilige jaarwisseling!