Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop producten niet duurder

okt 21, 2021

Het zijn bijzondere tijden. China wordt flink dwars gezeten, de brandstofprijzen vliegen door het dak en de wereldeconomie is zo booming dat overal achterstanden worden opgemerkt. Het gevolg laat zich wel raden, alles wordt duurder. Zo is de verwachting voor speelgoed dat het tot wel 75% duurder kan worden.

Iets minder verdienen

Als je zoals wij in de gelukkige positie bent dat je magazijnen fijn gevuld zijn en je omzetten en dus je volumes blijven stijgen, dan mag je in je handen klappen. En dat doen we dan ook zeker, met dank aan onze trouwe klanten. Nu voor ons ook alles duurder wordt, moeten we beslissen wat we doen. We kunnen de prijzen verhogen en daardoor netto hetzelfde overhouden, of juist profiteren van de stijgende omzetten en iets minder winst maken. Als we dat laatste toepassen dan merken onze klanten dat meteen.

Wat gebeurt er met de prijzen?

Vooralsnog houden wij het nog wel even vol om de prijzen van de producten in onze webwinkel te handhaven. Dus geen duurdere vloei beste stoners. Dat mag goed nieuws zijn toch! Maar ook andere producten waarvoor wij toch echt al een tijdje hogere inkoopsprijzen betalen worden niet in prijs verhoogd zoals cafeïne of natriumhydroxide.

prijsverhogingen hoef je als webwinkelier echt niet altijd meteen door te berekenen

Hoe lang blijven de prijzen gehandhaafd

Ook op onze afdeling inkoop kunnen de medewerkers geen koffiedik lezen. Koffiedik hoort in de prullenbak. Als er zich geen vreemde pandemieën voordoen, of de stookolie voor schepen 10 euro per liter gaat kosten dan ziet het er naar uit dat we op basis van onze groeicijfers, voorraad, inkoopbeleid en beperking winstmarge de prijzen voor jullie kunnen handhaven tot tenminste 1 januari 2022.

Winstberekingen

Extra korting voor trouwe klanten

We gaan de komende 10 dagen nog een stapje verder zelfs en belonen onze vaste klanten die ook nog eens fan zijn van het gekste en gezelligste en meest vreemde blog op internet. We geven namelijk nog eens een dikke 5,55% extra korting op ons volledige programma als je de code NIETSISTEGEK gebruikt tijdens het afrekenen*. Er kan er tenslotte maar één echt de gekste zijn!

  • geldig op alle producten, niet in combinatie met andere kortingscodes en tot en met 31 oktober 2021