Kruipruimte vol met geld en drugs

Bingo voor de Politie Rotterdam E.O. want daar werd een 47-jarige man uit die woonplaats zondagavond aangehouden nadat er drugs en geld waren aangetroffen in zijn woning.

Kruipruimte

Agenten stuitten in de kruipruimte en in een trapkast van een woning op een grote hoeveelheid cash geld en verdovende middelen. Naar aanleiding van een eerder ontvangen melding was er een onderzoek naar de man ingesteld. Zondagavond had de verdachte drugs verkocht aan een man, waarna de politie besloot de woning van de verdachte binnen te gaan om deze te doorzoeken.

Behoorlijke hoeveelheid

Er werd een ’behoorlijke hoeveelheid’ verdovende middelen aangetroffen in de kruipruimte van het huis. In de slaapkamer werd een kluis gevonden met daarin enkele tienduizenden euro’s, dat meldt de politie maandag.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *