Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mannitol weer uit voorraad leverbaar

DoorRedactie

mei 23, 2023 , , ,
Snelle levering

Jullie belden, mailden, stuurden koeriers met geld, schreven whatsapp berichten en smeekten ons erom. Mannitol. Nergens ter wereld verkrijgbaar, dus ook bij ons ernstige tekorten. Maar weet je, onze Brabantse inkopers komen met hun praatjes ver op de wereld. Dus er is goed nieuws.

Alles op alles

Ons team zette alles op alles om jullie te kunnen bedienen met Mannitol. En ja hoor, met succes. En omdat het uit een letterlijke uithoek van de wereld moest komen waarbij er ook nog eens rekening gehouden moest worden met verschillende oorlogen en wisselende dollarkoersen duurde het even.

Voorraad

En direct nadat het is binnengekomen zijn onze inpaknerds voor jullie aan de slag gegaan om de diverse verpakkingen te vullen en ze gereed te maken voor de verkoop. Nergens in Nederland is er zo’n grote voorraad Mannitol in kleine verpakkingen voor de consument verkrijgbaar.

Leveren vanaf nu

Vanaf nu leveren we dus weer elke gewenste verpakking, inclusief de geheel nieuwe 250 gram Mannitol verpakking. Alle hoeveelheden vanzelf verpakt in die handige stazakken die een isolerende werking kennen en geen licht doorlaten.

Mannitol leverbaar

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *