Onze nieuwe winkel staat online

Wapwinkel ondergaat eigenlijk een doorlopende vernieuwing. Maar zo eens in de paar jaar moet je pandje geschilderd worden, moeten er wat kozijnen vernieuwd worden en verplaats je de toonbank om mee te gaan met je tijd. Datzelfde gebeurt met online winkels zoals Wapwinkel.

Vele uren getest

Omdat we niet over één nacht ijs gaan en jullie daardoor op te schepen met allerlei oneffenheden en bugs, is de winkel onnoemelijk langdurig en intensief getest. En voor zover ons team de boel kan testen is alles voor zover bekend foutvrij. Maar een testomgeving verschilt toch altijd een klein beetje van de live omgeving, dus mogelijk hikt er nog iets kleins dat wij niet zagen. We hopen dat je dat dan ook meldt aan ons zodat we het snel op kunnen lossen.

Nieuwe looks

Zoals je ziet zijn de looks van de rubrieken en ook het logo aangepast aan de huidige tijd. Naast deze verandering zal er op termijn nog het nodige veranderen. Maar nu is het eerst even tijd om jullie aan deze nieuwe jas te laten wennen. We horen graag in de comments wat jullie van onze nieuwe trots vinden.

We trakteren

Om de opening van deze nieuwe winkel te vieren, hebben we deze week een aantal spectaculaire Wapdeals voor jullie klaargezet. Dat zijn aanbiedingen van aanbiedingen met korting op de korting van de toch al lage prijzen. Bekijk de eerste Wapdeal hier.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *