Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Royal Herbs 5 pack

Royal Herbs 5 pack. Pak ze alle vijf en profiteer van maximale korting.
Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 43,50
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Royal Herbs 5 pack bestaande uit de volgende producten:

1. ROYAL T

"Bent u er klaar voor koninklijke vaagheid?". Royal T is een Herbal shooter dat de werking van illegale LSD zeer sterk benaderd. Het gevoel duurt ongeveer 4 uur. Lang genoeg om lekker bij te kunnen trippen.

EFFECT ROYAL T HERBAL LSD

De effecten van de Royal Herbal Trip zijn stimulerend of kalmerend, maar natuurlijk niet zo sterk als LSD en je krijgt ook geen hallucinaties. Met een hoge dosis - een volledig flesje in 1 keer- beleef je een ontzettend relaxte trip. Stimulerend, ontspannend, lustopwekkend, euforisch of het gevoel vergelijkbaar met die van opium of cocaïne.

2. ROYAL C, VLOEIBARE HERBAL COKE

Een vloeibaar product en daarom is het effect al na 15 minuten merkbaar. Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energie boost. Spirulina geeft mild wat energie, maar zorgt vooral voor een opgewekt gevoel.

L-TYROSINE

L-Tyrosine werkt in de hersenen op het dopaminesysteem en bezorgt je een rush, euforie en een gevoel de hele wereld aan te kunnen. De C in de naam van dit product lijkt naar Cocaïne te verwijzen, maar de werking is niet identiek. De effecten houden, afhankelijk van de gebruiker, ongeveer 3-4 uur aan.

3. ROYAL S HERBAL 

Vergeet Spaanse vlieg of andere opwindende middelen want met Roayl S beleef je seks zoals je het nog nooit hebt beleefd.

LUSTOPWEKKEND

Royal Sex is een herbal shooter met een lustopwekkende werking. Het gevoel duurt ongeveer 4 uur, lang genoeg om maximaal van elkaar te kunnen genieten. 

4. ROYAL E

Roayl E is een Herbal shooter dat de werking van illegale amfetamine (speed) zeer sterk benadert. 

VLOEIBARE SPEED

Ervaren gebruikers nomen deze Roayl E ook wel vloeibare speed of vloeibare herbal speed. En dat komt omdat zij hebben ervaren dat je echt een energie boost krijgt van dit product.

5. ROYAL X, HERBAL XTC

Royal X vloeibare en natuurlijke xtc neem als je een avondje wilt stappen of dansen en je wel wat extra energie en euforie kan gebruiken.

EUFORISCH TINTJE

De Royal X is niet zo sterk qua energie als de Royal C maar heeft wel een extra euforisch tintje. Liquid Royal  X is een vloeibare herbal XTC. Doordat dit sterk euforische product vloeibaar wordt ingenomen zullen de eerste effecten al na ongeveer 15 minuten na inname optreden.

Meer informatie

Meer informatie
SKU rh5p
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 5x 15 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: