Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speed en wiet in woning Berkel Enschot

mrt 24, 2023
Amfetaminepasta

Berkel-Enschot – Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokken met amfetaminepasta en een doos met wietstekken aangetroffen en in beslag genomen. De 31-jarige bewoner en een 24-jarige man die ook in de woning verbleef zijn aangehouden.

Bestuurlijke controle

Medewerkers van de gemeente en agenten van het politieteam Groene Beemden bezochten vandaag, donderdag 23 maart 2023 omstreeks 11.00 uur, in het kader van een bestuurlijke controle een woning aan de Molenakker in Berkel-Enschot. De aanleiding hiervoor waren meldingen dat er mogelijk drugshandel zou plaatsvinden.

Amfetamine blok
Amfetamine blok

Speed in de vriezer

Er werd opengedaan door de 31-jarige bewoner. Tijdens de controle werd in de schuur een doos met circa 300 wietstekjes aangetroffen. In de keuken lagen in het vriesvak vier blokken met een witte substantie. Het blijkt volgens een test te gaan om circa vier kilo amfetaminepasta. Hierop zijn beide mannen aangehouden. De 24-jarige man verzette zich bij zijn arrestatie. Hij staat bekend als veelpleger en stond nog gesignaleerd vanwege een vrijheidsbenemende maatregel.

Bron en foto’s: politie.nl

Natuurlijke variant van speed

Herbal Speed is de ideale, veilige en volledig natuurlijke vervanger voor iedereen die liever geen chemische producten gebruikt zoals speed (amfetamine) of cocaïne. Een poeder dat volledig legaal is. Dichterbij amfetamine ga je met een legaal product niet komen.
In tegenstelling tot amfetamine die drugsdealers verkopen, weet je van Herbal Speed precies wat er in zit en is ook iedere dosis identiek. Geen gevaarlijke chemicaliën die je lichaam schade toe kunnen brengen dus. En toch met een soortgelijk effect.