Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speurneuzen vinden wiet

jun 28, 2021

Afgelopen dinsdag heeft de politie in een woning in het Heerlense buurtschap Palemig een wietdrogerij en –knipperij gevonden nadat een voorbijganger met een sterk reukvermogen had opgemerkt dat er ‘een zeer indringende wietlucht’ hing. De verrader belde de blauwe petten.

Twee personen

Twee personen waren in de woning. Zij zijn opgepakt, meldt de politie Heerlen. Agenten namen meer dan 37 kilogram aan wiettoppen in beslag. De rest is vernietigd. De politie doet verder onderzoek.

Geen oplossing

Ja prachtig hoor, politieberichten als deze. Voornamelijk om te tonen dat de politie goed bezig is (met werkverschaffing voor zichzelf). En we kunnen het niet genoeg zeggen: wordt er nu minder drugs gebruikt? Al is het maar 1 grammetje minder? Dalen de criminaliteitscijfers rondom drugs nu een heel klein beetje?

  • De politie zegt zelf dat het kansloos is om de oorlog tegen drugs te voeren en toch gaan ze er mee door. Dit zegt de politie: War on drugs kansloos.
  • Dit zegt Maarten van Rossem: War on drugs mislukt.
  • NOS: War on drugs keihard gefaald.
  • Volkskrant: War on drugs leidt tot moderne slavernij.

De hele wereld is inmiddels tegen de War on drugs, zelfs ex presidenten van Amerika. En toch dit soort acties? Wakker worden mensen, het is ons belastinggeld wat ze aan het vernietigen zijn!