Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Weet jij wat amfetamineolie is?

DoorRedactie

jan 22, 2020
amfetamineolie

Amfetamineolie, wij hadden er nog nooit van gehoord. Maar de politie wel en die heeft zo’n 50 liter aangetroffen en in beslag genomen.

Nispen

Nispen – In een bedrijfspand aan de Bosakker in Nispen is dinsdag 21 januari een 25-jarige man uit Roosendaal aangehouden.

Amfetamineolie

In de loods vond de politie zo’n 50 liter amfetamineolie. De politie kwam de olie op het spoor dankzij tips. Door die tips werd besloten om het pand te controleren. In de loods troffen agenten 5 jerrycans met de olie aan. Met deze hoeveelheid kan ruim 60 kilo onversneden amfetaminepasta worden geproduceerd. De geschatte criminele handelswaarde is ongeveer 60.000 euro. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en vastgezet. De olie is afgevoerd en wordt vernietigd.

Herbal speed

Stop toch met die chemische rommel. Als je dan toch een oppepper wilt, dan is er voldoende geheel natuurlijk spul verkrijgbaar, zoals Herbal Speed.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *