Adult Only

Smartshop

Coca zaden Colombia (Erythroxylum)

Erythroxylum Coca zaden Colombia, rechtstreekse import.
€ 47,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Coca zaden uit Colombia kopen

Rechtstreeks vanuit het walhalla van de coca. De Coca-plant staat bekend omdat er uit het blad cocaïne kan worden geëxtraheerd. In Colombia wordt er op het blad gekauwd om een opgewekt gevoel te krijgen en om het hongergevoel te onderdrukken. Maar er wordt van de gedroogde bladeren ook thee gezet. De plant heeft vrij grof blad, crème bloemetjes en rode besjes. En je kunt deze plant geheel legaal zelf kweken.

Schoon en gefermenteerd

Zodra de bessen van de plant komen worden ze schoongemaakt gefermenteerd en vacuum verpakt. De Erythroxylum zaden zijn metten bruikbaar om te zaaien in een mengsel van cocopeat en zilverzand. Wel dien je de zaden eerst nog een op te schuren met een schuurpapiertje en laat ze vervolgens een nachtje weken in lauw schoon water.
Zorg er voor dat de zaden ontkiemen op een warme plek, bij voorkeur rond de 25 graden celcius. De snelste zaden ontkiemen na een paar dagen, de langzaamste pas na een paar weken.

Voor meer informatie over de kweek van een cocaplant kan je ons blog lezen.

De teelt

Na opkomst van de plantjes zet je deze wat koeler (20 graden ongeveer) en goed in het licht. Als het vierde blad verschijnt dan mag er worden verspeend in potjes met een mengsel van 1 deel potgrond, 1 deel cocopeat en 1 deel vermiculite. Dit mengsel hou je voor de gehele teelt aan en jaarlijks bemest je de aarde extra om je plant gezond te houden. Regelmatig nevelen en net goed vochtig houden (niet te nat). ‘s Zomers mag de plant bij mooi weer naar buiten, enige zon (niet te veel) en bij veel regen weer naar binnen. ‘s Winters koeler en licht, maar niet onder de 10grC. 

Zelf cocaiïne maken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: forget it. Je hebt de bladeren van een cocaplant van een complete plantage nodig om een kilo cocaiïne te kunnen maken. en dat is niet alleen strafbaar, het is ook een ranzige klus waarbij je zeer schadelijke chemische stoffen zult moeten gebruiken.

Opgelet met bestellen

LET OP! DEZE ZADEN ZIJN REDELIJK ZELDZAAM EN SLECHTS ENKELE KEREN PER JAAR BESCHIKBAAR! JE KUNT ZE ALLEEN BESTELLEN DOOR ZE VAN TE VOREN TE BETALEN EN DAN RUSTIG AFWACHTEN TOT ZE GEOOGST ZIJN EN WORDEN OPGESTUURD.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 6-5-5675
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking 5 zaden
levertijd onbekend
Staat in onze growshop

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: