Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Afterparty informatie van Wapwinkel

Wapwinkel afterparty informatie

Wappen, en daaraan bijna onlosmakelijk verbonden het drugsgebruik, is nogal een aanslag op het menselijk lichaam.
Omdat je met drugsgebruik vaak roofbouw pleegt op de van nature aanwezige stoffen in het lichaam en je lijf dit niet altijd even snel weer kan aanvullen tot op een normaal niveau, zijn er voedingssupplementen die de nodige processen versnellen of stimuleren. Hieronder kan je een aantal tips van wapwereld terugvinden die zullen bijdragen aan een sneller herstel na het wappen.

Vitamines
Wie wel eens wapt, die weet dat het eten van voedsel met voldoende vitamines er altijd bij in schiet. Eten is vaak al helemaal iets waar je niet aan moet denken als je drugs op hebt, laat staan gezond eten. Toch zijn vitamines van essentieel belang voor een goed en snel herstel.
In ons assortiment hebben wij de onderstaande producten beschikbaar die jouw vitamineniveau weer oppeppen tot een repectabel level:


Herstel na XTC of MDMA gebruik

Iederen die wel eens mdma of xtc heeft gebruikt kent de onvermijdelijke dinsdagdip. Het lichaam heeft door het gebruik van de drugs een enorm tekort aan serotonine. Deze stof, die door ons eigen lichaam wordt aangemaakt zorgt er ondermeer voor dat we ons kunnen ontspannen en prettig voelen. XTC (=mdma) pleegt een roofbouw op onze serotoninen voorraad en het lichaam heeft soms wel meer dan 72 uur nodig om de voorraad weer op een natuurlijke wijze op peil te brengen.
Er zijn een aantal voedingssupplementen die bijdragen aan een snellere aanmaak van serotonine zoals L-Tryptofaan en 5HTP.
L-TRYPTOFAAN:
L-Tryptofaan huismerk wapwereld.
Een essentieel aminozuur, door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken. Serotonine wordt ook wel de "feelgood" neurotransmitter genoemd omdat het kalmerend werkt, depressie tegengaat en van belang is voor een goed slaapritme. L-Tryptofaan is een belangrijk ingrediÎnt in veel after products, ondermeer de producten die de negatieve effecten van XTC gebruik tegengaan.
Door gebruik van XTC wordt de aanmaak van serotonine in de hersenen sterk gestimuleerd en verbruiken de hersenen meer L-Tryptofaan dan onder normale omstandigheden. Na XTC-gebruik is het dus verstandig je voeding aan te vullen met L-Tryptofaan.
Een verpakking bevat 60 capsules en je mag er maximaal 4 per etmaal gebruiken.
Directe link naar L-Tryptofaan: L-Tryptofaan
5HTP
5-HTP is afkomstig uit de zaadjes van de Griffonia simplicifolia plant.
5-HTP, of voluit 5-hydroxytryptofaan, is de voorloper van de belangrijke neurotransmitter serotonine, die verschillende vitale processen in het lichaam reguleert zoals slaap, emotionele stabiliteit en pijngevoeligheid.
Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een rol bij een aantal klachten: somberheid, rusteloosheid, en overmatige eetlust.
Bij stressvolle omstandigheden of wanneer hun gemoedstoestand anderszins niet in balans is, grijpen mensen instinctief naar ijs, chocola of andere zoetigheden om meer tryptofaan op te nemen en zo hun serotonineniveau te verhogen. Helaas heb je grote hoeveelheden van deze "luxe goederen" (inclusief hun suikers en calorieën) nodig om iets te merken van een verhoogd serotonine niveau.
Effecten
Ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Studies hebben aangetoond dat door 5-HTP het serotoninegehalte in de hersenen wordt verhoogd. Het nemen van 5-HTP, in de hoedanigheid van een supplement, kan niet alleen je humeur snel verbeteren, maar het vermindert ook je eetlust. Door het rustgevende effect gebruiken veel mensen 5-HTP bij stress-situaties zoals een examen, of om andere gevoelens van onrust te verminderen/verzachten en voor een prettige nachtrust.
Direct link naar 5HTP:: 5HTP


Herstel na cocaïne of speed gebruik


'Een tekort aan l-tyrosine wordt ondermeer veroorzaakt door gebruik van cocaïne en amfetaminen en kan leiden tot depressie of de veel voorkomende "afterdips". Daarom is l-tyrosine, vooral in combinatie met l-tryptofaan, een nuttige aanvulling na gebruik van dergelijke middelen. In tegenstelling tot 5-HTP of l-tryptofaan is l-tyrosine NIET aan te raden na MDMA (XTC) gebruik!'
L-tyrosine is een aminozuur dat in de hersenen gebruikt wordt om de neurotransmitters norepinephrine en dopamine aan te maken. Deze neurotransmitters spelen door de opwekkende werking een belangrijke rol in de regulering van ons humeur en dus onze stemming. De effecten kunnen worden gekenmerkt door meer energie, een verhoogd libido en een verminderde eetlust!
Een tekort aan l-tyrosine wordt ondermeer veroorzaakt door gebruik van cocaïne en amfetaminen en kan leiden tot depressie of de veel voorkomende "afterdips". Daarom is l-tyrosine een nuttige aanvulling na gebruik van dergelijke middelen
Direct link naar L-Tyrosine

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...