Adult Only

Cactussen

(4)

Cactus met mescaline bestellen

De eerste cactussen dateren van ongeveer 20.000 jaar geleden. Hun specifieke uiterlijk maakt het mogelijk om de droogte en hitte te overleven. De doorns zijn natuurlijk het meest karakteristiek voor cactussen; eigenlijk zijn dit bladeren waar geen vocht in zit. Ze beschermen de cactus ook tegen fel zonlicht en voorkomen dat ze worden gegeten door dieren. Sommige soorten echter hebben geen doorns, maar beschermen zichzelf met giftige stoffen. 

Peyote is zo'n soort

Voorbeelden hiervan zijn de Peyote, Sunami, Pata de Venado, Pezuna de Venado, Tsuwiri, Bishop's cap, Aztekium Retterii en Astropytym Astrias. De giftige stoffen zoals mescaline worden bij consumptie ervaren als een trippend middel.

  • wappie wappie wappie wappie wappie
   3 reviews
   € 12,99

   Deze kweekset bevat alle benodigdheden voor het kweken van je eigen San Pedro cacti. Je kunt er direct mee aan de slag.

   • € 49,50
    Eén op de duizend Trichocereus pachanoi cactussen groeit uit tot een mutant. De mutatie kan allerlei verschillende vormen aannemen, waaronder deze fraaie cristaat of waaier-vorm.
    • wappie wappie wappie wappie wappie
     2 reviews
     € 11,50
     Dit kleine, stekelloze peyote cactusje(Lophophora williamsii) komt van oorsprong voor in Zuid-Texas en Noord-Mexico.
     • wappie wappie wappie wappie wappie
      1 review
      € 12,99

      Deze kweekset bevat alle benodigdheden voor het kweken van je eigen cacti. Je kunt er direct mee aan de slag.     Meld je aan voor onze nieuwsbrief

     Verzendopties:

     Betaalopties: