Adult Only

Kanna

(8)

Kanna Sceletium

Kanna kent haar oorsprong in Zuid-Afrika. Daar gebruiken ze het om kwaaltjes te bestrijden. De stofis niets anders dan gedroogd materiaal van de plantensoort Sceletium tortuosum. Kanna is verkrijgbaar in verschillende vormen en ook sterktes die je hier terug kunt vinden. Als je meer wilt weten over de herkomst, dosering of de wijze van toediening, dan lees je onze Kanna-gids.

  • € 14,95

   Krystal Ultimate is een zeer fijn kristallijn extract van de Kanna plant, dat gestandaardiseerd is op D-Manitol.

   • € 19,00
    Kanna e-liquid is een nicotine-vrije, 100% natuurlijke e-liquid gemaakt van gezuiverd Kanna (Sceletium tortuosum) ET2-isolaat in een basis van PG (ook wel EPG genoemd.) Kanna e-liquid kan gebruikt worden in e-sigaretten en hybride vaporizers.
    • € 24,95

     Kanna ET2 extract. Dit extract is meer geconcentreerd, wat deze variant veel krachtiger maakt dan andere extracten. Let op: kanna ET2 extract wordt alleen aangeraden voor de ervaren liefhebbers.

     • € 14,95
      UB40 kanna extract is speciaal gemaakt voor fans van vaporizeren (verdampen). Het extract is grover dan andere kanna extracten maar bevat een hoge concentratie mesembrine voor een sterke, ontspannende buzz, vergelijkbaar met het UC2 extract.
      • € 14,95
       Kanna UC 2 extract. Dit is een UC extract van Kanna (Sceletium tortuosum). In lage doseringen werkt het stimulerend, bij hogere doseringen overheersen kalmerende effecten
       • € 12,55
        Kanna UC extract. Dit is een UC extract van Kanna (Sceletium tortuosum). In lage doseringen werkt het stimulerend, bij hogere doseringen overheersen kalmerende effecten
        • wappie wappie wappie wappie wappie
         1 review
         € 11,99
         Dit Kanna 10X extract is gemaakt van hoogwaardig gedroogde Kanna geïmporteerd uit Zuid-Afrika, waar de Sceletium Tortuosum fabriek afkomstig is.
         wappie wappie wappie wappie wappie
         1 review
         • € 7,95
          Kanna kruid (ongemalen)


         Meld je aan voor onze nieuwsbrief

         Verzendopties:

         Betaalopties: