Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Stashes

Bout en Moer Stash - Verborgen Opbergplaats

Aandraaien maar! Deze bout safe is hol van binnen, dus een perfecte opbergplaats waar niemand je spulletjes zal vinden...

€ 16,50
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Bout en moer stash

Ben je op zoek naar een unieke en slimme manier om je kleine waardevolle spullen veilig en verborgen te houden? Kijk dan niet verder dan onze Bout en Moer Stash. Dit innovatieve product ziet eruit als een standaard bout en moer, maar heeft een geheime holle ruimte binnenin - de perfecte schuilplaats voor je spullen!

Stash kenmerken

  1. Slim ontwerp: Op het eerste gezicht lijkt deze stash een gewone bout en moer, maar binnenin schuilt een verrassend ruime holle kamer.
  2. Discrete opslag: Ideaal voor het opbergen van kleine waardevolle items zoals geld, sieraden of sleutels, op een plek waar niemand ze zou verwachten.
  3. Makkelijk in gebruik: Eenvoudig aandraaien om te sluiten en los te draaien om te openen. Geen ingewikkelde mechanismen of gereedschap nodig.
  4. Robuust materiaal: Gemaakt van duurzame materialen, garandeert deze stash een lange levensduur en betrouwbaar gebruik.
  5. Perfect voor onderweg: Door het compacte formaat is het ideaal om mee te nemen in je tas, auto, of zelfs in je gereedschapskist.

Onze Bout en Moer Stash is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een slimme en veilige opbergoplossing. Mis deze kans niet om een echt unieke stash te bezitten die zowel praktisch als innovatief is!


Meer informatie

Meer informatie
SKU wwbsafe
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: