Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Bruiningscapsules Sunboost

Bruiningscapsules. Bruin worden zonder op vakantie te gaan of door dure zonnebank-kuren te volgen!
€ 19,95
 • Koop er 3 voor € 14,95 per stuk en bespaar 25%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Bruiningscapsules van Sunboost

Sunboost. Stop gerust met dure zonnebankkuren en uren bakken in de zon om een lekker kleurtje te krijgen.

Bruin worden met één kuur

Niets vervelender dan bij het wappen de conclusie te moeten trekken dat jij de witste bent ban het gezelschap. Als je niet onlangs naar Aruba bent geweest voor 3 weken of een dure zonnebank-kuur hebt genoten, dan is Sunboost dé uitkomst voor jou!

Met deze kuur heb je binnen enkele weken al resultaat en bruin je van binnenuit. Door de unieke samenstelling van deze capsules krijg je een mooie bruine tint.

Uitsluitend postitieve reacties:

Onzin? Kijk dan maar eens naar de reacties op dit product:

Antonie Kloots-Romanesko Vorige maand een week in Frankrijk geweest en daar een bruiningsprodukt gekocht van Wapwinkel. 60 capsules voor een maand. Ik ben niet 15 dagen voor de vakantie begonnen maar tijdens. Ik had ze immers op vakantie pas gekocht. Mijn huid kan de laatste jaren steeds slechter tegen de zon dus dacht ik dat het 't proberen wel waard was. Het resultaat? Ik ben de laatste 20 jaar nooit meer zo bruin geweest. Het houdt langdurig aan en ben tijdens de vakantie niet verbrand. Ik heb gesmeerd met factor 15. Ging redelijk wit naar de zon en kwam goed bruin terug. Eigenlijk is het de eerste keer dat ik een belofte via een inwendig product als 100% positief heb ervaren. Helaas niet te koop in Nederland. Zeer jammer. Het is een aanrader. Ik sta er een maand na de korte vakantie nog versteld van. Groet,

Antonie Gea Hallo, ik ben superblond en verbrand redelijk snel. Ben 3 weken geleden begonnen met Sunboost op advies van een collega. Het is bij iedere drogist momenteel wel te verkrijgen. 1x per week ga ik nu onder de zonnehemel en ik ben inderdaad sneller bruin. Zelfs zonder de zonnehemel kreeg ik al een natuurlijk bruin tintje. Deze capsules bevatten ook visolie en andere vitamines, dus ik heb niet het gevoel dat ik iets slechts slik.

Renate Lamers Renate Ik slik al jaren Sunboost capsules omdat ik een zonneallergie heb. Als ik al even in de zon op een terrasje zat begon ik al te krabben. U kunt zich voorstellen wat een drama het was als ik in het buitenland op vakantie ging. Ondanks dat ik mij insmeerde met een goede zonnebrandcreme factor 30 werd ik gek van de jeuk, ik krabde dan mijn hele lichaam kapot. Het mooie van zonnebruincapsules is dat er allemaal natuurlijke ingredienten in zitten, en je wordt er ook nog eens mooi en egaal bruin van. Ik kan met een gerust hart 2 weken lang uit in de zon liggen zonder dat ik maar een keer hoef te krabben. Want van de zon moet je genieten (niet te veel) Toch...

Anouk Deze capsules werken inderdaad voortreffelijk. Voor vakantie naar Griekenland gaan slikken en geen last van zonnebrand, zonneallergie en vervellen. Ga nu lagere factor slikken voor vakantie naar Turkije brenda Hoi allemaal Ik ben zeer tevreden over de capsules. Ik had al 7 jaar lang last van zonneallergie bij het kleinste beetje zon! Ik zat onder de jeukende bultjes en overal waar iets van zon op mijn lichaam kon komen zat ik onder. In die 7jaar heb ik elk crème en zalf wel gebruikt (ook homeopathisch) maar niets hielp. Nu heb ik sinds 2 jaar die capsules voor de zomer gebruikt samen met een zonnebank kuur (begonnen met 2 minuten 1 keer in de 14 dagen), anders had ik er weer last van. Maar met die capsules zag ik al gauw verbetering en kan nu zonder zonneallergie van de zon genieten. Ik slik de capsules wel voor de zomer begint en tijdens de hele zomer. Zeer succes vol dus!

Groetjes Brenda A. (45) Afgelopen jaar heb ik bruiningscapsules geslikt. Het helpt inderdaad. Het zijn capsules waar veel caroteen in zit. Als je ze slikt, hou er dan rekening mee dat de binnenkant van je handen ook wat meekleuren.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 5701
levertijd direct
Inhoud verpakking 60 capsules

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: