Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Butea Superba Extract 25x

Butea superba is een kruid afkomstig uit Thailand. Het wordt gebruikt door mannen als een krachtig natuurlijk afrodisiacum. Butea superba verbetert de doorbloeding voor een sterkere en langere erectie
€ 9,99
  • Koop er 3 voor € 8,99 per stuk en bespaar 10%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

RED KWAO KRUA (BUTEA SUPERBA) EXTRACT 25X

Butea superba is een kruid afkomstig uit Thailand met een krachtige erotische werking.

Krachtig afrodisiacum

Het wordt gebruikt door mannen als een krachtig natuurlijk afrodisiacum. Butea superba verbetert de doorbloeding voor een sterkere en langere erectie. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Betere doorbloeding

Butea superba zorgt voor een veel betere doorbloeding in de geslachtsdelen, waardoor de erectie sterker en bovendien harder wordt en langer aangehouden kan worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit kruid vaak gebruikt wordt om erectiestoornis tegen te gaan en het een hoofdingrediënt is in meerdere commerciële supplementen.

De wortel bevat flavonoïden en flavonoïde glycosiden die een vergelijkbare werking hebben met dat van de wereldwijd bekende merkpillen. Zover momenteel bekend kent Butea superba geen bijwerkingen.

By Biodiversity Heritage Library - n62_w1150, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33652877

WAARSCHUWING

Op moment van schrijven zijn er geen schadelijke bijwerken of lange termijn risico's bekend bij gebruik van dit kruid, hoewel er weinig onderzoek beschikbaar is. Combineer dit kruid niet met medicatie. Niet gebruiken in geval van hart- en vaatziektes of hoge bloeddruk. Bij twijfel altijd eerst uw arts of gezondheidsspecialist raadplegen alvorens u dit product gebruikt.

Gebruik Butea Superba

De meest eenvoudige manier om dit extract in te nemen is met behulp van capsules. Gebruik 500 mg per capsule en neem 3 maal per dag 1 capsule voor de maaltijd.

Butea Superba capsules

Je kunt dit product eenvoudig capsuleren met behulp van een capsulemachine. Gebruik in verband met de gewenste hoeveelheid in dit geval capsules van de maat 000.

Onderzoek

Butea Superba blijkt volgens een aantal klinische studies een aantoonbaar effect te hebben op het spermavolume, en de mogelijkheid van mannen om tot een erectie te komen. Toch dringt verder onderzoek zich op om de hierbij werkzame mechanismen verder bloot te leggen.

Effect op de spermaproductie

Uit een studie uit 2005 blijkt dat Butea superba de aanmaak van sperma stimuleert en een positieve invloed heeft op de beweeglijkheid van zaadcellen bij knaagdieren.

Een behandeling met Butea superba alcoholisch extract gedurende 6 maanden verhoogde de spermaconcentratie aanzienlijk en vertraagde gradueel de verminderde beweeglijkheid van zaadcellen. Er werden geen tekenen van sperma-afwijkingen of aantoonbare testiculaire schade waargenomen. (Bron)

Effect op libido

Er is tot op heden nog geen klinisch onderzoek voorhanden naar de effecten van butea superba extract op het libido. De oorsprong van de aan dit natuurlijke extract gelinkte effecten is dan ook nog geheel onbekend. Wel staat vast dat de wortels van Butea superba zogenaamde flavonoïden en flavonoïde glycosiden bevatten, evenals sterolverbindingen, waaronder β-sitosterol, campesterol en stigmasterol. (Bron)

Er is veel meer onderzoek gedaan naar de effecten op de erectie en op de aanmaak van sperma dan naar het effect op het libido.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-9820
levertijd direct
Inhoud verpakking 3 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: