Smartshop

Cactuszaden Trichocereus peruvianus 20x

Mescaline houdende cactussen kweek je eenvoudig met deze zaden.

Makkelijk te kweken en snelgroeiend.

€ 11,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Cactuszaden Trichocereus peruvianus 20x

De "Peruvian torch" (Trichocereus peruvianus) is een hallucigene cactus die nauw verwant is aan de San Pedro (Trichocereus pachanoi).
Hij lijkt qua uiterlijk veel op de San Pedro maar heeft een licht blauwere kleur en langere stekels (7-10 cm). Hij bevat beduidend meer mescaline dan San Pedro, ongeveer een gelijke hoeveelheid als de Peyote.
Gebruik: De zaden zijn alleen voor kweekdoeleinden, niet voor consumptie.
Download de kweekinstructies in PDF (Adobe Acrobat Reader vereist).

San Pedro (Trichocereus Pachanoi) zaden zijn levensvatbaar en daarom uitstekend geschikt om te kweken. De zaden groeien heel langzaam. Het duurt meerdere jaren voordat ze geoogst kunnen worden.

Groei instructies

Gebruik een kweekkast. Vul plastic bakjes (5 cm) met gesteriliseerde aarde, leg de zaadjes op de aarde en druk zachtjes aan. Zet de bakjes in een laagje gekookt water en wacht totdat de aarde aan het oppervlak vochtig wordt. Haal de potjes eruit en bedek ze met plastic folie. Optimale temperatuur in dit stadium is tussen 18°C en 23°C. Na een paar dagen tot weken zullen groene baby cactussen ontstaan. Na zo'n 4 weken kun je beginnen met afharden. Prik 2 gaatjes in de folie en vervolgens om de dag. Je kan het plastic weghalen als er onder het folie net zo'n atmosfeer heerst als erbuiten. Water geven met gekookt water of regenwater. Niet laten uitdrogen, maar ook niet te veel water geven. Na een jaar kun je ze eventueel verpotten, wees erg voorzichtig met het pen worteltje. Als de cactussen geel worden hebben ze meer licht nodig, worden de cactussen rood dan hebben ze minder water nodig.
Buiten bereik van kinderen houden!

Ingrediënten 

Trichocereus Pachanoi zaden

Het belangrijkste alkaloïde van de San Pedro cactus is mescaline (3,4,5- trimethoxy-B-phenethylamine).

Meer informatie

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 20 zaden
levertijd direct
Staat in onze growshop

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendopties:

Betaalopties: