Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Cannabis koffie 250 gram

Koffie met een groen randje. Dat hennepzaden gezonde eigenschappen bevatten dat weten we. Nu komen deze ook nog eens terug in de koffie.
€ 6,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Cannabis koffie

Koffie met een groen randje. Dat hennepzaden gezonde eigenschappen bevatten dat weten we. Nu komen deze ook nog eens terug in de koffie. Je krijgt dus al het goede van hennep zaden binnen tijdens het drinken van deze smaakvolle koffie.

Cannabissimo is handig in gebruik want deze filterkoffie kan je net zoals elk ieder ander koffiemerk doseren. De dosering voor filterkoffie is voor iedereen anders en volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeur; sterk of slap. Let wel op dat deze koffie wat minder cafeïne bevat dan normale Arabica en Robusta koffie. Maar…dat is dan gelijk ook weer beter voor je gezondheid.

Deze koffie is gemaakt door het Italiaanse bedrijf Fitness Coffee GVM. Dit is een relatief nieuwe speler op de koffiemarkt maar het is een traditioneel en professioneel bedrijf dat veel originele en innovatieve producten de warme drankenmarkt bestormt. En waar maken ze ook alweer de lekkerste koffie ter wereld? Precies!

Meer informatie

Meer informatie
SKU 1200-1362
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 250 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: