Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Capsule machine maat 0 voor 24 capsules

€ 28,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Zelf maat 0 capsules vullen. Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaatje, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken.

Capsule machine maat 0

Het kauwen en doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd erg smakelijk; soms zou het beter zijn het in zijn geheel door te slikken.

Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaatje, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken. Met de Capsule machine maak je binnen enkele minuten 24 capsules (grootte "0").

Het werkt eenvoudig: maak je eigen mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, duw de bovenkant erover en je hebt binnen no time 24 professionele capsules.

Gebruik capsule machine

Zet het grote onderdeel van de Capsule machine (de basis) op de bijgevoegde houder en zet het geheel op een platte schaal of bord. Haal de capsules uit elkaar. Doe het lange gedeelte met de opening naar boven in de basis en het kortere gedeelte in de deksel. Verdeel ongeveer 1,5 eetlepel poeder over de basis en strijk met het bijgesloten groene kaartje over de gaten, zodat deze gevuld worden.
Druk het poeder, indien nodig, aan met de aanstamper. Plaats de deksel op de basis en haal de Capsule machine uit de houder. Zet het apparaat op een vlak oppervlak en druk het gelijkmatig helemaal naar beneden. Haal het deksel eraf.
De gevulde capsules zouden nu in de deksel moeten zitten. Duw op de bovenkant van de deksel zodat de capsules eruit vallen. Ingredienten De Capsule Machine bestaat uit: Basis, houder en deksel Groen kaartje voor het gladstrijken Aanstamper

Geschikt voor alle soorten capsules

Of je nu gelantine of vegetarische capsules wilt vullen of zelfs gastro capsules, zolang de maat goed is kunnen ze allemaal gevuld worden met deze capsule machine.

Vaatwasser bestendig

Alle onderdelen van deze capsule machine zijn vaatwasser bestendig. Je kunt ze dus zeer eenvoudig schoonmaken na gebruik.

Bij de Capsule machine is een zakje droogmiddel toegevoegd, dat bedoeld is om gelatine capsules vochtvrij te houden. Haal het zakje droogmiddel uit het plastic en leg het in dezelfde luchtdichte container als de gelatine capsules. NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE!

Gebruikerslevel Iedereen
levertijd direct
Levering onder rembours Ja
Staat in onze capsuleshop

Klant beoordelingen

Super makkelijk! Beoordeling door Petra
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Je moet er even voor gaan zitten, maar als je het eenmaal door heb scheelt het enorm om zelf je capsules te vullen. Stukken goedkoper! Top!! (Geplaatst op 23-12-2012)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...