Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Capsule machine

Capsule machine maat 000 voor 49 capsules

Capsule machine maat 000, geschikt voor 49 capsules maat 000

€ 49,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Capsule machine maat 000 voor 49 capsules

Maak eenvoudig 49 capsules maat 000.

Apparaat

Het kauwen en doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd erg smakelijk; soms zou het beter zijn het in zijn geheel door te slikken. Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaat, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken in een handomdraai. Je kunt er met dez capsule machine maximaal 49 tegelijk maken.

Maat 000

Met de Capsule machine maak je binnen enkele minuten 49 capsules (grootte "000"). Het werkt eenvoudig: maak je eigen mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, duw de bovenkant erover en je hebt binnen no time 49 professionele capsules. De andere capsule machines XL die we verkopen bieden de mogelijkheid om 50 capsules in één keer te vullen, maar door de ruime afmetingen van de 000 capsules is er voor deze maat slechts ruimte voor 49 stuks per batch.

Verschillende maten

De capsule machines zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Eigenlijk voor alle maten capsules, met uitzondering van de allerkleinste maat. Voor maat 5 capsules worden er geen machines gemaakt.

Capsule machine bundels

Zeer regelmatig maken wij speciale aanbiedingen waarin de capsule machines bundelen. En dan bedoelen we niet meerdere capsule machines bij elkaar, maar een capsule machine gebundeld met de bijpassende capsules. En vanzelfsprekend zijn deze bundels altijd extra laag geprijsd. Op die manier ben je dan goedkoper uit dan wanneer je de machine en de capsules los bij ons koopt.

Vaatwasser bestendig

Alle onderdelen van deze capsulemachine zijn vaatwasserbestendig en dus eenvoudig te reinigen.

Alle soorten capsules vullen

Deze machines zijn geschikt voor alle soorten capsules uit ons assortiment. Dus of je nu gelatine-, vegetarische-, dieren-, gluten vrije-, of maagzuur bestendige capsules zelf wilt capsuleren. Met een eenvoudige vulmethode ben je er voortaan van verzekerd dat je zelf een voorraadje hebt en niet meer mis grijpt.

TAMPER TOOL VOOR CAPSULE MACHINE

deze handige tool is samen te gebruiken met deze capsulemachine. Je gebruikt de tool om de stof die in je capsules gaat aan te drukken waardoor er meer in je capsules kan.

Deze tool is beschikbaar tegen een kleine meerprijs. en kan beseld worden door het vakje aan te vinken tijdens de beselprocedure. Als je hem meteen meebestelt dan is hij iets goedkoper dan wanneer je deze achteraf koopt.

Tamper tool

Capsule machine met korting

Een capsule machine kopen met een leuke korting kan door hem te bestellen en gebruik te maken van een mogelijke aanbieding van gratis meegeleverde capsules. Deze korting is niet doorlopend.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 34626353331
levertijd direct
Inhoud verpakking 1 capsule machine
Product video https://www.youtube.com/watch?v=y1rEbDRoVaQ

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: