Catmint 20 gram

Art.nr.
888920
€ 1,95
Katterkruid of Catmint. Catmint is in Nederland beter bekend als Kattekruid.

Catmint 20 gram kopen

Kattekruid (Nepeta cataria)

Catmint is in Nederland beter bekend als Kattekruid. Katten schijnen een voorliefde te hebben voor dit kruid. Ze zullen de plant altijd weer opzoeken en wanneer ze het vinden worden ze zeer opgewonden.

Ontspannende werking

Bij mensen werkt Catmint ontspannend; het wordt vaak gebruikt om de nachtrust te bevorderen, en om ongemakken rondom de menstruatie te verminderen. Catmint heeft een zeer aangename smaak.

Effecten

Catmint is een mild, ontspannend hallucinogeen. Na het het drinken van sterke thee geeft het een behaaglijke ontspanning, zorgt het voor een lichte 'high' en heeft het een stimulerend effect op de verbeeldingskracht. De smaak is erg goed. Goed voor een ontspannen avond om bijvoorbeeld rustige muziek bij te luisteren of om beter tot rust te komen na een drukke dag.

Gebruik

Je kunt het beste ongeveer 25 gram op 1 liter water gebruiken. Even laten koken en 15 minuten laten trekken. Daarna zeven, eventueel honing of suiker toevoegen en het is klaar voor gebruik. Drink eerst een kopje en wacht het effect af voordat je meer neemt.
Catmint is goed te combineren met Galangal, Damiana en Valeriaan.
Het is afgeraden om Catmint te roken in een joint of waterpijp.

Verpakking

Deze verpakking bevat 20 gram, maar er is ook een verpakking van 100 gram verkrijgbaar.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 20 gram
levertijd direct
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan