Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

CLAVO huasca poeder (1.000 gram)

Clavo huasca is een bos liaan wijnstok uit de Ayahuasca familie. De naam betekent vrij vertaald 'kruidnagel wijnstok' en verwijst naar de kruidnagel-achtige geur van de stam en bladeren.
€ 89,00
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

CLAVO huasca poeder (1000 gram)

Clavo huasca is een bos liaan wijnstok uit de Ayahuasca familie. De naam betekent vrij vertaald 'kruidnagel wijnstok' en verwijst naar de kruidnagel-achtige geur van de stam en bladeren.

Clavo Huasca blad

Afrodisiacum

Clavo Huasca. Bekend onder de wetenschappelijke naam Mandevilla scabra. Het is een grote, houtachtige wijnstok die tot 80 m lang kan worden. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de Braziliaanse en Peruaanse geneeskunde. Clavohuasca's populariteit verspreidt zich in Europa en Noord-Amerika en wordt voornamelijk gebruikt als afrodisiacum en stimulerend middel.

Medisch gebruik

In de natuurlijke geneeskunde wordt clavo huasca beschouwd als een afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen . Het wordt algemeen beschouwd als een libido-versterker bij mannen en vrouwen en is een ingrediënt in twee beroemde formules die op grote schaal worden verkocht op kruidenmarkten en winkels voor seksuele potentie, een genaamd Roots Seven Roots en de andere is Rompe Calzón Bust. 

Ayahuasca

Het wordt ook gebruikt als een aanvullend ingrediënt in verschillende Ayahuasca-recepten of kort na het nemen van de magische, medicinale voorbereiding om de maag te kalmeren . Als afrodisiacum wordt clavo huasca traditioneel gemaakt door de schors en het hout te macererenin alcohol, of meer in het algemeen, de lokale cognac genaamd aguardiente. Het wordt beschouwd als een uitstekend middel voor dyspepsie, moeilijke vertering en intestinaal gas (indien bereid als een afkooksel van water ) en afrodisiacum (wanneer ondergedompeld in alcohol in een tinctuur).

Belangrijkste toepassingen:

  • Als vrouwelijk afrodisiacum voor premenopauzale vrouwen
  • Voor spierpijn en pijn
  • Als hulpmiddel bij de spijsvertering om de maag te kalmeren, de eetlust te vergroten en darmgas te verdrijven.
  • Als mannelijk afrodisiacum en voor erectiele functie
  • Als algemeen tonicum (tonen, saldi, versterkt de totale functies van het lichaam )

Traditioneel gebruik

Clavo huasca wordt traditioneel bereid in de vorm van een tinctuur. Het wordt echter ook gedronken als wijn in Zuid-Amerika en daarnaast wordt het gedronken als afkooksel (een thee gemaakt door hout te koken).
Het wordt ook gebruikt voor koude rillingen en is een afrodisiacum. Clavo huasca wordt soms gebruikt door ayahuascaros in combinatie met het hallucinogene brouwsel dat wordt gebruikt om verbinding te maken met de geest van de ayahuasca-wereld om de maag te kalmeren.

Clavo Huasca

Geen hallucinogeen

Clavo huasca is geen hallucinogeen, maar het ayahuasca-brouwsel veroorzaakt soms braken en diarree. Clavohuasca wordt soms aan de drank toegevoegd of tegelijkertijd ingenomen om deze effecten te verminderen.

Belangrijkste therapeutische acties

Afrodisiacum, stimulerend pijnstillend, spijsverterings-, koortsverdrijvend en stimulerend middel.

Herstellende tonic

Tonen, balanceren en versterken van de lichaamsfuncties in het algemeen. Regulator van het voortplantingssysteem: mannelijk en vrouwelijk. Reguleert het verlies van libido.

Inheems gebruik

De Shipibo-Conibo-, Kayap- en Assurini-indianenstammen in het Amazone-regenwoud beschouwen Clavo-huasca zeer als een middel tegen impotentie, voor zwakke erecties en als een effectief afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen.

Specificaties:

Clavo huasca wordt nog steeds veel gebruikt als natuurlijk afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen in Zuid-Amerika. Er is gemeld dat het zeer effectief is, vooral voor premenopauzale vrouwen (maar niet zo effectief voor verlies van libido na de menopauze).

Farmacologie

Voorlopige fytochemische analyse door Braziliaanse wetenschappers hebben een alkaloïde ontdekt die ze tinantine noemden, evenals looizuren, eugenol en andere essentiële oliën.

Traditionele bereiding

Als libido-hulpmiddel wordt aanbevolen om tweemaal daags 3-4 ml van een 4:1-tinctuur in te nemen. Als spijsverteringshulpmiddel en eetlustopwekker wordt 1 kopje hout of infusie van de bladeren bereid. Kruidnagelpoeder is heel gemakkelijk in te nemen, je hoeft alleen maar te beperken en 1-2 gram per dag te nemen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU G-34635
levertijd 3 - 5 werkdagen
Inhoud verpakking 1.000 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: