Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Droomkruid Calea Zacatechichi extract 10x

Droomkruid Calea Zacatechichi extract 10x
€ 8,95
  • Koop er 3 voor € 7,49 per stuk en bespaar 16%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Droomkruid Calea Zacatechichi extract 10x

Algemeen bekend als droom kruid, staat Calea Zacatechichi erom bekend levendige en heldere dromen op te wekken. Dit extract is 10x sterker dan het kruid zelf.

Waarzegging en medicatie

De Mexicaanse Chontal stam van Oacaca gebruikten deze voor op dromen gebaseerde waarzeggerij en als medicijn. Het is wetenschappelijk aangetoond dat extracten van Calea de frequentie en / of de herinnering van dromen te verhogen in vergelijking met een placebo of diazepam.

Wat is Calea Zacatechichi?

Calea zacatechichi is een middelgrote struik waarvan bekend is dat het een hallucinogeen is en dromen bevordert . Daarom wordt het vaak het "droomkruid" genoemd.
Het wordt ook wel "bitter gras" genoemd omdat het plantmateriaal van Calea zacatechichi een intense bittere smaak heeft.

Droomkruid plant

Vele toepassingen

Calea zacatechichi wordt al duizenden jaren in volksremedies gebruikt als eetlustopwekker, reinigingsmiddel, kalmerend middel, laxeermiddel en voor de behandeling van diarree, dysenterie, koorts, huiduitslag, gezwollen hoofdhuid, "koude maag " en hoofdpijn.

Dromen opwekken

Sommige mensen gebruiken Calea zacatechichi psychische dromen te wekken, te helpen herinneren dromen, en te verhogen dromen. Daarnaast is Calea zacatechichi ook onderzocht voor mentale verbetering en slaap. Je kunt het in capsules, als thee of gemengd in vloeistof innemen.

Droomkruid dosering

Zet thee en zoet deze met honing, of nemen gewoon oraal (0,5-1 gram). Calea is een zeer bitter kruid kan misselijkheid opwekken. Dit 10x extract is zo krachtig als 10 gram kruid.

Een pakje bevat 1 gram Calea Zacatechichi 10x extract.

Ingrediënten

De werkzame bestanddelen in Calea zacatechichi zijn:

  • Sesquiterpenes calaxin en cilarin
  • Germacranolides
  • Caleochromene A en B
  • Calein A en B
  • Caleicine I en II

Verpakking

Dit droomkruid met een 10x extractie is verpakt per gram.

Korting droomkruid

Droomkruid kopen met korting? Dat kan, want als je meerdere verpakkingen in één keer koopt dan berekent ons computersysteem automatisch een leuke extra korting op de toch al lage prijs van deze doorlopende aanbieding.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 444-4
levertijd 1 - 5 werkdagen
Inhoud verpakking 1 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: