Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Garantie bij Wapwinkel

Garantie van Wapwinkel

Met garantie zit het wel goed bij Wapwinkel. Op alle producten, gebruikersproducten uitgezonderd, zit tenminste 1 jaar garantie.

Wapwinkel verschuilt zich niet achter fabrikanten die moeilijk doen of wekenlange procedures als er eens iets stuk gaat. In de afgelopen 16 jaar hebben we 98% van onze garantieclaims binnen een week op kunnen lossen. Dat komt omdat we vaak defecte producten die onder garantie vallen alvast vervangen en ze dan zelf naar de fabriek of importeur sturen.

Uitgesloten van garantie

Voor alle duidelijkheid op alle kweeksets, growemmers, wietzaadjes en stekken geven wij GEEN garantie. Voedingssupplementen en alle producten waarop een houdbaarheidsdatum is vermeld worden nooit retour genomen en komen dus ook niet voor enige garantie aanspraak in aanmerking.

Vragen?

Voor vragen over garantie of het aanvragen van een retournummer dien je gebruik te maken van een supportticket. Om een ticket te openen klik je op de onderstaande afbeelding:

RMA aanvraag

Natuurlijk doen we er alles aan om onze uitstekende internet reputatie in stand te houden. Al 16 jaar is ons dat gelukt en we stellen alles in het werk om ook jou tevreden te stellen en te houden. Gaat er toch iets mis, neem dan contact met ons op zodat een medewerker het voor je op kan lossen. We komen er samen altijd uit.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...