Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Guarana Drops

Guarana Drops zorgen voor meer seksuele energie, uithoudingsvermogen en directe stimulatie.

€ 12,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Voor meer seksuele energie, uithoudingsvermogen en directe stimulatie

Guarana Drops zijn energizing druppels die de natuurlijke energie in het lichaam activeren met meer seksuele kracht en een intenser genot. De druppels met ingrediënten als Guarana en L-arginine, dragen dankzij Vitamine C bij aan de seksuele prestatie door het ondersteunen van de energieniveau en de vermindering van vermoeidheid. Ervaar meer genot met de seksuele kracht van Guarana Drops.

De voordelen van Guarana Drops

  • Beleef seksuele kracht en intens genot
  • De Cafeïne in Guarana verbetert de alertheid*
  • Vitamine C activeert de natuurlijke energie in het lichaam
  • Vitamine C draagt bij aan fitheid en meer weerstand bij lichamelijke inspanning

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Reken maar dat de man niet meer direct in slaap valt na seks, maar nog even wakker blijft om samen na te genieten. Ook vrouwen gaan niet gemakkelijk onderuitgezakt op de bank na een lange dag hard werken.
Guarana Drops geeft seksuele energie

Dosering

Aanbevolen hoeveelheid Neem 4ml (ongeveer 20 druppels) met genoeg water 30 minuten voor de activiteit, sexueel of niet en neem niet meer dan 2 doses binnen 24 uur.

Aanvullende informatie

Een eventuele vertroebeling van de vloeistof vermindert niet het effect. Dit is een voedingssupplement met kruiden, vitaminen en mineralen. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Op een koele, droge plaats bewaren.

Zo werkt Guarana Drops

Dit unieke energie gevende product bevordert de seksuele prestatie op natuurlijke wijze. De druppels worden gemakkelijk en snel door het lichaam opgenomen en dragen bij aan een seksuele impuls. De uitgebalanceerde formule maakt onder meer gebruik van de eigenschappen van de ingrediënten Guarana, L-arginine HCL en Vitamine C. Guarana bevat van nature Cafeïne. Cafeïne ondersteunt bij de vermindering van vermoeidheid, het verbeteren van de fysieke prestatie en het verbeteren van de alertheid.

Vitamine C zorgt daarbij mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en bevordert de energiestofwisseling van het lichaam. Dit kan het uithoudingsvermogen ten goede doen en zo ook de seksuele energie, waardoor intensere seksuele verlangen kan worden ervaren.

Guarana drops ingrediënten

Ingrediënten per 4 ml: Water; 80 mg Guarana (Paullinia Cupana); 40 mg L-Arginine HCL; 20 mg Vitamine C (als Ascorbinezuur, 25% RI*); Alcohol (0,4%); Glycerine; Conserveermiddelen: E202, E211. *RI = Referentie inname.

Inhoud: 30 ml

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwgd
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: