Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian Baby Woodrose

De Hawaïaanse baby woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie. De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijke tryptamine, LSA (Lysergic Acid Amide) dat nauw verwant is met LSD. De zaadjes kunnen worden gegeten.

€ 8,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Hawaiian Baby Woodrose De Hawaïaanse baby woodrose (Argyreia nervosa) behoort samen met de morning glory tot de convolvulaceae familie.

De zaadjes van deze plant bevatten een natuurlijke tryptamine, LSA (Lysergic Acid Amide) dat nauw verwant is met LSD. De zaadjes kunnen worden gegeten. Effecten De effecten zijn vergelijkbaar met LSD, maar minder intens en er zijn minder visuele aspecten.

De trip duurt 6 tot 8 uur. Na de trip kan men nog tot 12 uur daarna een rustig en mellow gevoel over zich heen krijgen. Slaap daarna is diep en verkwikkend, hoewel sommige mensen een kater eraan overhouden in de vorm van een wazige blik en duizelingen.

Gebruik
Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beïnvloed door datgene wat je het laatste hebt gegeten (probeer van tevoren 4 à 6 uur niet te eten). De gebruikelijke dosis is 4 tot 8 zaadjes, hoewel het verstandig is om bij de eerste keer met 2 of 3 zaadjes te beginnen. De zaadjes moeten zolang mogelijk gekauwd worden zodat de werkzame bestanddelen door het speeksel opgenomen kunnen worden. Hieronder volgt een recept om de zaden nog efficiënter te laten werken: Verwijder eventuele nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden.
Doe ze in een kopje en giet er een half kopje heet maar niet kokend water over. Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken omdat kraanwater en mineraalwater mineralen bevatten die de werking van de zaadjes kan verminderen. Laat het geheel minstens 1½ uur staan totdat het water weer op kamertemperatuur is.
De alkaloïden lossen in het water op bij een bepaalde temperatuur dat op een gegeven moment tijdens het afkoelen bereikt wordt. Drink nu het water samen met het zadenmateriaal op.

Waarschuwingen
Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer. Gebruik geen Hawaiian woodrose zaden als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om deze en soortgelijke producten te gebruiken. Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken. Alhoewel de Hawaïaanse woodrose uit dezelfde familie komt als de morning glory, zijn de Hawaiian woodrose zaden sterker dan de zaden van de morning glory. Houdt hier rekening mee!!

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwhbwr
levertijd direct
Inhoud verpakking 10 zaden

Reviews 1

4 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 0
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: