Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Wapwinkel kortingscoupon

Wapwinkel kortingscoupons, tekst en uitleg

Wapwinkel kortingscoupons

Waar kan ik een kortingscoupon vinden?


Wapwinkel biedt haar klanten regelmatig extra kortingen en vaak doen we dat met een coupon. De kortingscoupon wordt uitsluitend aangeboden aan geregistreerde Wapwinkel klanten. Om gebruik te kunnen maken van een couponcode moet je dus wel een account hebben bij Wapwinkel. Het aanmaken van een account is gratis.

 


 

Kortings coupon sites

Sites die coupons aanbieden?

Er zijn nogal wat websites die kortings coupons aanbieden van Wapwinkel. Het is deze sites uitsluitend te doen om traffic, want geldige coupons van Wapwinkel zul je er nooit terugvinden. Wij geven uitsluitend coupons en prijzen aan bestaande Wapwinkel klanten en bieden nooit coupons te koop aan of plaatsen nooit coupons zomaar op internet.


 

Korting coupon, hoe ziet die er uit?

Hoe zien jullie coupons er uit?

De door Wapwinkel uitgegeven coupons zijn altijd een combinatie van letters en cijfers, waarbij opgemerkt moet worden dat de letters altijd HOOFDLETTERS zijn. Bijvoorbeeld: KN203-FKL3-FXMS-28LS


 

Waar kan ik een coupon vinden

Waar kan ik een kortingscoupon vinden?

Kortingscoupons worden door ons uitgegeven aan onze eigen klanten. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat we een leuke aktie hebben zoals 'geen verzendkosten deze week'. De codes worden door ons verspreid via Twitter en Facebook. Zorg er dus voor dat je ons volgt via de sociale media.
Coupons worden nooit verkocht! Er zijn websites die onze couponcodes te koop aanbieden. Trap daar niet in. Als er codes worden uitgegeven is dat altijd gratis!


Korting voor vaste klanten!

We zien je graag terugkomen als klant en voor jou is het ook aantrekkelijk om terug te keren want we geven korting als je vaker terugkomt.

We kennen de volgende soorten klanten:

  1. Gasten
  2. Geregistreerde klanten
  3. Top klanten (als je voor 250 euro of meer hebt gekocht, dan kan je rekenen op een vaste korting bij iedere volgende aankoop)
  4. Vaste klanten (dit zijn klanten die voor 500 euro of meer hebben gekocht. Zij krijgen nog meer korting van de Top klanten)
  5. V.I.P. klanten (eindbazen! Als je VIP klanten bent dan heb je voor 1000 euro of meer gekocht en profiteer je van de maximale korting)

Je kunt zolang en zo vaak als je wilt gebruik maken van de speciale prijzen. Als je langer dan drie maanden niets meer bij ons koopt dan vervalt de klanten status automatisch.

Hoeveel korting je krijgt lees je in de mail die je ontvangt als je het aankoopbedrag hebt bereikt.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...