Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Kratom Borneo Red 1 Kg

Kratom is één van de meest duurzame populaire kruidengeneesmiddelen verkrijgbaar,
€ 135,00
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Kratom Borneo Red 1 Kg kopen

Kratom is één van de meest duurzame populaire kruidengeneesmiddelen verkrijgbaar,

Kracht

Borneo Kratom ontleent veel van zijn kracht uit het land waarop het wordt verbouwd: Borneo; het 3e grootste eiland op aarde. Het was hier dat de Mitragyna Speciosa Kratom boom van nature begon duizenden of zelfs miljoenen jaren groeien geleden. 

Kratom Borneo Red wordt op een duurzame manier in het wild geoogst in Borneo. Het is een interessant type kratom vanwege de bladeren met rode nerven. De grote bladeren worden geoogst om ruimte te maken voor de groei van de jonge bladeren, om zo de boom productief te houden. Vervolgens wordt de kratom gedroogd en gemalen tot een zeer fijn (200 micron) poeder.

Een kop Borneo Red kratomthee is perfect voor de nodige ontspanning na een dag fysieke of geestelijke inspanning.

EFFECTEN

De effecten van kratom zijn binnen 5 tot 10 minuten merkbaar en duren enkele uren. Kratom heeft zowel een stimulerende als een rustgevende werking. Je kunt in een relaxte en dromerige staat verkeren en toch zin krijgen om te gaan werken of actief te worden. Volgens sommige bronnen is kratom in lagere doseringen stimulerend en in hogere doseringen ontspannend.

Wanneer je voor het eerst kratom gebruikt kan het voorkomen dat je hersenen niet zo goed weten wat ze met de nieuwe stof aan moeten. Hierdoor kan het de eerste paar keer voorkomen dat het effect niet tot nauwelijks voelbaar is, tótdat de hersenreceptoren hebben uitgevonden hoe de nieuwe stof verwerkt kan worden.

Bereiding

Kratom Borneo Red is werkzaam vanaf 1 gram en kan gemakkelijk worden gemengd met een willekeurige vloeistof (heet water, of een milkshake bijvoorbeeld). Neem 2 gram voor een mild effect en tot 4 gram voor een sterk effect. Het populairste recept is kratomthee. Dit is tevens de lekkerste manier om kratom te consumeren.

WAARSCHUWING

Wij raden je af om onder invloed van kratom auto te rijden of andere activiteiten te ondernemen die je volle aandacht vragen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Zelfbehandeling wordt afgeraden. Als je last hebt van bijvoorbeeld depressie of een angststoornis, ga dan altijd naar een medisch professional.

Meer informatie

Meer informatie
SKU gh-5734
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 1.000 gram

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: