Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Kratom Bronze vloeibaar extract

Beoordeel dit product als eerste

€ 19,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Deze vloeistof is veelzijdig en biedt de gebruiker complete controle over die heerlijke kratomervaring.
*

Kratom Bronze vloeibaar extract (JetpackKratom)

Kratom Bronze vloeibaar extract van JetpackKratom presenteert kratom voor gevorderden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze vloeistof is veelzijdig en biedt de gebruiker complete controle over die heerlijke kratomervaring. Bronze is het lichtste van de vloeibare extract lijn, wat het tot de beste keuze maakt voor ervaren gebruikers die hun ervaring willen verdiepen.

Kratom effecten

De effecten treden binnen vijf tot tien minuten op na gebruik en kunnen 8 uur aanhouden. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Gebruik van JetpackKratom Bronze liquid

Mocht je niet van de smaak van geconcentreerde kratom houden dan kan dit extract gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld koffie, sap of een milkshake). Een andere klassieke manier van toediening is het onder de tong plaatsen van enkele druppels waarna je ze langzaam opneemt. De aanbevolen dosis is 0.5 ml wat ongeveer overeenkomt met 2 gram verpoederd kratomblad.

Kratom Jetpack Bronze is sterk. Gebruik het voorzichtig en leer de kracht herkennen.

Wat doet Kratom met je

Kratom bevat een aantal actieve stoffen, zogenaamde alkaloïden, waarvan mitragynine vermoedelijk de belangrijkste effecten veroorzaakt. Mitragynine is een opiaat-agonist, wat betekent dat het een effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen.

Deze receptoren beïnvloeden je humeur en angst. Mitragynine bindt zich aan deze receptoren en verbetert je humeur en geeft een euforisch gevoel, net als opiaten zoals heroïne en opium.

Het grote verschil tussen kratom en opiaten is dat mitragynine vooral de zogenaamde delta-receptoren in de hersenen stimuleert, terwijl opiaten zich binden aan de mu-receptoren. In hogere doses stimuleert mitragynine steeds meer ook de mu-receptoren.

Ingrediënten

Mitragynine, polyethyleenglycol, ultragezuiverd water

1 ml JetpackKratom Bronze vloeibaar extract bevat 40 mg mitragynine

Verkrijgbaar in flesjes van 5 ml, 10 ml (met pipet) en 30 ml (met spuit)

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten zie omschrijving
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...