Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Kryptonite

Kryptonite is een mild psychedelische dansformule. Geeft een stoot euforische energie en een verrukkelijk spacey gevoel.
€ 9,99
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Kryptonite is een mild psychedelische dansformule. Geeft een stoot euforische energie en een verrukkelijk spacey gevoel.

Effecten Kryptonite

Dit vernieuwde product onderscheidt zich van alle herbal E's en andere alternatieven voor de "love pill" uit de jaren '80 en '90 door zijn bijzondere samenstelling. Kryptonite bevat een unieke samenstelling van kruiden die een synergistisch effect geven dat erg lijkt op de bekende "extase" uit de rave scene.

Dit product is 100% legaal, en bij normaal gebruik volkomen veilig. Het is vervaardigd onder streng toezicht van een team specialisten. Kryptonite geeft je een megadosis energie, een fantastische high, en tintelingen over je hele lichaam.

Een enkele capsule is al genoeg om je een warm, euforisch gevoel te geven. Onderschat niet hoe sterk deze capsules zijn. Begin daarom met één capsule om te zien hoe je er op reageert. We wensen je veel superplezierige nachten toe!

Gebruik Kryptonite

Neem 1 capsule op een lege maag met wat frisdrank of water. Binnen 45 minuten word je je van de eerste effecten gewaar. Het effect kan zo'n 4 tot 7 uur aanhouden. Neem per 24 uur niet meer dan 1 capsule in!

Ingrediënten Kryptonite

1 capsule bevat:
Vitamine B12: 3 mcg
Vitamine B1: 1.4 mg
Vitamine B2: 1.6 mg
Vitamine B5: 6 mg
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat): 10 mg
Vitamine B3 (Niacine): 36 mg
L-tyrosine: 20 mg
L-Phenylalanine: 20 mg
Kryptonite Unique Blend: Ololiuqui 180 mg
Kryptonite Proprietary blend 423 mg: Plantenextracten van Piper nigrum L., Piper longum L., Citrus aurantium, Griffonia zaden, Grapefruit zaden, en natuurlijke caffeïne

 

Waarschuwing gebruik Kryptonite

Kryptonite is een voedingssupplement, verrijkt met plantenextracten, voor sporadisch recreatief gebruik. Kryptonite is geen geneesmiddel. Gebruik dat afwijkt van de aanbevelingen op de verpakking is op eigen risico. Gebruik Kryptonite niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Gebruik Kryptonite niet in geval van hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, staar, of afwijkingen van de schildklier, nieren of prostaat. Niet geschikt voor mensen die MAO remmers, anti-depressiva of andere medicijnen gebruiken. Kryptonite zou de werking van andere medicijnen of drugs kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld door hun werking te verlengen of versterken. Gebruik dit middel niet in combinatie met zware lichamelijke oefeningen. Staak het gebruik onmiddelijk in geval van sterke nervositeit, bevingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. Bevat natuurlijke bronnen van caffeïne. Raadpleeg bij twijfel altijd een specialist! Houd Kryptonite uit de buurt van kinderen en Superman!

Meer informatie

Meer informatie
SKU 3717832
levertijd direct
Inhoud verpakking 3 of 6 capsules

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: