Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Lange vloei. Bij Wapwinkel kun je alles in één keer kopen, vloei, tips maar ook hulzen en filters. Alles wat je nodig hebt om te draaien, rollen en roken.

Vrijwel alle stoners en rokers hebben hun eigen favoriete vloei waarmee ze altijd hun shaggies of jointjes rollen. De één kiest voor extra breed, de ander voor extra dun of langzame branders. Er is een gigantische markt en de keuze is vrijwel onbeperkt. Dus voor elk wat wils gaat zeker op in de wereld van lange vloei.

Wat is Lange Vloei?

Lange vloei is zeer dun brandbaar langwerpig papier waarin rookwaren zoals tabak en wiet kunnen worden gerold. Vloei is altijd voorzien van een plakrand, zodat je een joint of shagje dicht kunt plakken door er even aan te likken als je klaar bent met rollen. Vloeipapier is vrijwel altijd extra dun, zodat je zo min mogelijk stoffen die vrijkomen bij de verbranding als je gaat roken. Vloei wordt gemaakt van materialen zoals rijstpapier, houtpulp en hennep. Vloei is vaak wit van kleur omdat het gebleekt is. Ongebleekte vloei heeft een bruine kleur. Langevloei wordt zelden gebruikt voor uitsluitend tabak, er worden meestal joints van gedraaid.

 

Verzendpartner:

Betaalopties: