Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Vloei

Lange vloei Rizla blauw

Rizla blauw grote vloei. 32 velletjes vloei in 1 pakje. Minimale afname is 3 pakjes.

€ 0,92
Op voorraad
Lange vloei Rizla blauw is beschikbaar om te kopen in stappen van 3
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Lange vloei Rizla blauw kopen

32 velletjes vloei in 1 pakje. Verpakkingseenheid is 3 pakjes; je bestelt ze dus per 3.

Over Rizla

In Nederland en België wordt de markt gedomineerd door de merken Rizla en Mascotte. Het Franse Rizla introduceerde het vloeipapier-op-maat voor sigarettenrokers. Ze vonden ook het boekje uit waarin het papier traditioneel wordt verkocht. Het Nederlandse Mascotte veroverde een deel van de Nederlandse markt toen import van papier na de Tweede Wereldoorlog korte tijd aan banden werd gelegd.

Lange vloei

Sinds de jaren zeventig bestaan er naast het traditionele sigarettenformaat ook grotere vloeitjes: de king-sizevloei, soms ook koningsvloeiBigvloeilongvloei of lange vloei genoemd. Rizla bracht deze op de markt met de uitleg dat men inspeelde op de vraag naar king-sizesigaretten.

Cannabis gebruikers

Het is echter een publiek geheim dat deze vloeitjes voornamelijk door cannabisrokers worden gebruikt om een joint mee te rollen. Ze zijn meestal zo'n 12 cm lang en van dunner papier gemaakt.

Wat is vloei

Vloeipapier is een flinterdun blaadje papier met een plakrand waarin de roker zelf een hoeveelheid tabak kan rollen om een sigaret of joint te maken.

In Nederland en België wordt de markt gedomineerd door de merken Rizla, Flamez, Smoking, RAW en Mascotte. Het Franse Rizla introduceerde het vloeipapier-op-maat voor sigarettenrokers. Ze vonden ook het doosje uit waarin het papier traditioneel wordt verkocht. Het Nederlandse Mascotte veroverde een deel van de Nederlandse markt toen import van papier na de Tweede Wereldoorlog korte tijd aan banden werd gelegd. 

Lange vloei sinds 1970

Sinds de jaren zeventig bestaan er naast het traditionele standaard sigarettenformaat ook grotere vloeitjes: de king-sizevloei, soms ook koningsvloeiBigvloeilongvloei of lange vloei genoemd. Rizla bracht deze op de markt met de uitleg dat men inspeelde op de vraag naar king-sizesigaretten. Het is echter een publiek geheim dat deze vloeitjes voornamelijk door wietrokers worden gebruikt om een jonko mee te rollen. Ze zijn meestal zo’n 12 cm lang.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwrgv
levertijd direct
Inhoud verpakking 3 pakjes

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: