Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Lege capsules gelatine kleur maat 4

Lege gelatine capsules, maat 4 gekleurd. 50 stuks verpakking
€ 3,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Lege gekleurde capsules maat 4 kopen

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis!

Lossen gelijkmatig op

De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen.

Verpakkingseenheid maat 4 capsules

Verpakt per 50 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid. Maat: 4 

Kleur

De capsules zijn geel/groen gekleurd. De ene helft is groen en de andere helft is geel van kleur.

Vanaf 5.000 stuks is het mogelijk om een andere kleur te bestellen.

Maat 4 capsules met korting

Als je nog een leuke extra korting wilt op de toch al zeer lage prijs van deze lege gelatine capsules in de maat, dan bestel je meerdere verpakkingen. Al vanaf twee verpakkingen van 50 stuks kan je rekenen op een korting. Massa is kassa!

Wat zijn de voordelen van het innemen van lege gelatine capsules maat 4? Wat zijn de mogelijke nadelen?

Voordelen:
Lege gelatinecapsules maat 4 kunnen worden gebruikt om voedingssupplementen in te nemen, zonder de smaak of het geur van de ingrediënten met de hand te hoeven innemen. Ze kunnen ook worden gebruikt om een breed scala aan ingrediënten te combineren om maatwerk-voedingssupplementen te maken om aan specifieke gezondheidsbehoeften te voldoen.

Andere voordelen zijn:

 • Het gebruik van lege capsules maakt het innemen van voedingssupplementen veel gemakkelijker.
 • Capsules zijn een goede manier om de smaak en geur van voedingssupplementen te verbergen.
 • Het is een veiligere manier om voedingssupplementen te nemen, omdat de kans op verkeerde doseringen wordt verminderd.

Nadelen:
Hoewel het nemen van voedingssupplementen in lege capsules een veiligere manier is dan het nemen ervan met de hand, zijn er ook enkele nadelen. Het gebruik van lege capsules kan de opname en absorptie van voedingsstoffen beïnvloeden, omdat sommige voedingsstoffen moeilijker opneembaar zijn in capsules. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat lege capsules niet altijd gemakkelijk te vinden of te gebruiken zijn. Bovendien is het mogelijk dat er bij het openen of sluiten van capsules voedingssupplementen verloren gaan.

Lege Gelatine Capsules Maat 4 als Een Middel Om Gewicht Te Verliezen – Wat zijn de voordelen van het gebruik van lege gelatine capsules maat 4 als een middel om gewicht te verliezen? Wat zijn de mogelijke nadelen?

Voordelen:
Lege gelatinecapsules maat 4 zijn een handig en eenvoudig middel om gewicht te verliezen. Deze capsules zijn gemakkelijk te slikken en de inhoud kan worden gevuld met supplementen of geneesmiddelen, wat betekent dat u de gewenste inname kunt controleren. Veel voedingsmiddelen hebben veel extra calorieën, waardoor het moeilijker wordt om gewicht te verliezen. Met capsules is het eenvoudig om calorieën te verminderen en een gezond, gevarieerd dieet te volgen. Bovendien kunnen deze capsules ingrediënten bevatten die helpen bij het verminderen van de honger.

Nadelen:
Hoewel lege gelatinecapsules maat 4 kunnen helpen bij het beheersen van de inname van voedingsmiddelen, kunnen ze niet worden gebruikt als vervanging voor een goed uitgebalanceerd dieet. Het is ook belangrijk op te merken dat supplementen die worden gebruikt om gewicht te verliezen, soms gevaarlijk kunnen zijn wanneer ze zonder begeleiding worden gebruikt. Daarom is het belangrijk om altijd een goed geïnformeerde arts te raadplegen voordat u een supplement neemt om gewicht te verliezen.

Hoe te Kiezen Welke Lege Gelatine Capsule Maat 4 je Moet Kiezen – Welke factoren moeten worden overwogen bij het kiezen van lege gelatine capsules maat 4?

Bij het kiezen van lege gelatine capsules maat 4 moeten verschillende factoren worden overwogen. Ten eerste moet er gekeken worden naar de geschatte dosis van het supplement of medicijn waarvoor het capsule opkomt. Elke maat heeft een verschillend volume en is daarom geschikt voor verschillende doseringen.

Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de smaak van het supplement of medicijn. Sommige mensen zijn gevoelig voor de smaak van gelatine, wat betekent dat grotere maat 00 of groter wellicht een betere optie zijn.

Tenslotte moet er gekeken worden naar de capsule zelf. Kijk naar de kenmerken zoals de dikte van de wanden, de grootte van het capsuleopening en andere eigenschappen. Hoe dikker en sterker de wanden, hoe beter. Dit kan variëren van een maat 4 (slechts 0.100 inch) tot maat 00 (0.210 inch). Als het opening groot genoeg is om het poeder gemakkelijk doorheen te lopen, is de maat geschikt voor gebruik.

Hulp nodig met kiezen?

klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

* Capsules kunnen om hygienische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest. Je krijgt een kleur geleverd die door ons gekozen wordt. Alle geleverde capsules zijn van die kleur.

Meer informatie

Meer informatie
SKU gel-4k
levertijd direct
Inhoud verpakking 50 capsules

Reviews 4

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 1
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: