Waardering:
100% of 100

Lege capsules gelatine kleur maat 2

Art.nr.
43543.3.1.2
€ 3,95

Gelatine capsules, gekleurd in de maat 2.

Hulp met je keuze voor de maat? klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

  • Koop 3 voor € 3,33 en bespaar 16%

Lege capsules gelatine kleur maat 2 kopen

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis! De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen. Verpakt per 50 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid.

Andere maten

Gelatine capsules met een kleurtje zijn ook verkrijgbaar in andere maten.

Hoeveel past er in een maat 2 capsule?

Hoeveel er in deze capsule past is afhankelijk van de dichtheid van de stof. Maar grofweg kan je er vanuit gaan dat er in een maat 2 capsule ongeveer 220 mg past.

Kan er ook vloeistof in?

Deze capsules zijn niet geschikt voor vloeistoffen. De gelatine zal snel oplossen waardoor het een knoeiboel wordt. We horen wel van klanten dat ze toch vloeistof in deze capsules doen en er dan meteen nog een capsules overheen doen van een maat groter. Op die manier stel je het oplossen even uit.

Wat is gelatine?

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door gedeeltelijke hydrolyse van collageen. Collageen is een eiwit dat voorkomt in bindweefsels (onder andere huidbotten en kraakbeen) van vooral zoogdieren. Om deze reden onthouden vegetariërs en veganisten zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

Speciaal voor mensen die geen gelatine willen gebruiken hebben we ook vegetarische capsules in ons assortiment.

Bewaaradvies

Bewaar de gelatinecapsules op een koele, droge plaats om te voorkomen dat ze barsten, vervormen of opzwellen als ze aan vocht worden blootgesteld.
De optimale temperatuur voor gelatinecapsules is 15 ° -25 ° Celsius met een relatieve vochtigheid tussen 35-65%. Als je ze onder deze condities bewaart dan is de houdbaarheid op de verpakking gegarandeerd.

EU certificering

Al onze capsules worden in Europa onder streng toezicht van de instanties geproduceerd en zijn gegarandeerd veilig in gebruik. De capsules zijn door de EU gecertificeerd en bij de grote aantallen leveren we een kopie van dit certificaat op verzoek mee met je bestelling.

Kleur

De huidige kleur van deze maat 2 capsules is groen voor de ene helft en wit voor de andere helft.
Vanaf 10.000 stuks leveren wij ook andere kleuren.

* Capsules kunnen om hygienische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest. Je krijgt een kleur geleverd die door ons gekozen wordt. Alle geleverde capsules zijn van die kleur.
Meer informatie
Bijzonderheden Kleurkeuze is mogelijk vanaf 10.000 stuks
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 50 capsules
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan