Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Lege capsules gelatine kleur maat 2

Populaire producten

Lege capsules gelatine kleur maat 2

Lege capsules van gelatine om zelf te vullen, gekleurd in de maat 2. Verpakt per 50.

€ 3,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Lege capsules gelatine kleur maat 2 kopen

Lege gelatinecapsules zijn omhulsels gemaakt van gelatine die worden gebruikt om medicijnen, supplementen of andere stoffen in te nemen. Maat 2 is een specifieke maatvoering voor deze capsules.

Afmetingen

Lege gelatinecapsules worden vaak aangeduid met een numerieke maataanduiding, zoals maat 2. Elke maat heeft specifieke afmetingen. Voor maat 2 gelatinecapsules is de typische afmeting ongeveer 0,61 inch (15,5 mm) in lengte en 0,22 inch (5,6 mm) in diameter. Het is belangrijk om te verifiëren of de specifieke capsules die je wilt kopen deze afmetingen hebben, aangezien er mogelijk kleine variaties kunnen zijn tussen verschillende fabrikanten.

Capaciteit

De capaciteit van lege gelatinecapsules maat 2 kan variëren, maar over het algemeen kunnen ze ongeveer 300-500 mg aan inhoud bevatten. Deze capaciteit kan enigszins variëren afhankelijk van de dichtheid van de stof die je wilt vullen. Het is belangrijk om de maximale capaciteit van de capsules te controleren om ervoor te zorgen dat je de juiste doseringen kunt gebruiken.

Materialen

Gelatinecapsules worden meestal gemaakt van gelatine, wat een dierlijk product is dat wordt verkregen uit de huiden en botten van dieren zoals varkens en runderen. Het gebruik van gelatine zorgt voor een stevige en flexibele capsule die gemakkelijk kan worden ingeslikt. Houd er rekening mee dat gelatinecapsules niet geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten vanwege hun dierlijke oorsprong.

Toepassingen

Lege gelatinecapsules maat 2 worden vaak gebruikt in de farmaceutische industrie, voedingssupplementen en kruidengeneeskunde. Ze bieden een handige manier om medicijnen, vitamines, mineralen, kruidenpoeders en andere supplementen in te nemen. De capsules kunnen worden gevuld met de gewenste stoffen met behulp van capsulevulmachines of handmatig met behulp van capsulevulapparatuur.

Gebruiksinstructies

Bij het gebruik van lege gelatinecapsules maat 2 is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen. Dit omvat het correct vullen van de capsules met de gewenste inhoud en het zorgvuldig sluiten van de capsules om lekkage te voorkomen. Het wordt aanbevolen om een nauwkeurige weegschaal te gebruiken om de juiste hoeveelheden van de gewenste stof te meten voordat je ze in de capsules plaatst.

Bij het kopen van lege gelatinecapsules maat 2 is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteitsproducten van een betrouwbare leverancier zoals Wapwinkel. Zorg ervoor dat je de capsules bewaart op een koele, droge plaats, beschermd tegen vocht.

Hulp maat het kiezen van de maat

klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

Andere maten

Gelatine capsules met een kleurtje zijn ook verkrijgbaar in andere maten.

Hoeveel past er in een maat 2 capsule?

Hoeveel er in deze capsule past is afhankelijk van de dichtheid van de stof. Maar grofweg kan je er vanuit gaan dat er in een maat 2 capsule ongeveer 220 tot 300 mg past.

Capsules maat 2

Kan er ook vloeistof in?

Deze capsules zijn niet geschikt voor vloeistoffen. De gelatine zal snel oplossen waardoor het een knoeiboel wordt. We horen wel van klanten dat ze toch vloeistof in deze capsules doen en er dan meteen nog een capsules overheen doen van een maat groter. Op die manier stel je het oplossen even uit.

Wat is gelatine?

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door gedeeltelijke hydrolyse van collageen. Collageen is een eiwit dat voorkomt in bindweefsels (onder andere huid, botten en kraakbeen) van vooral zoogdieren. Om deze reden onthouden vegetariërs en veganisten zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

Speciaal voor mensen die geen gelatine willen gebruiken hebben we ook vegetarische capsules in ons assortiment.

Bewaaradvies

Bewaar de gelatinecapsules op een koele, droge plaats om te voorkomen dat ze barsten, vervormen of opzwellen als ze aan vocht worden blootgesteld.
De optimale temperatuur voor gelatinecapsules is 15 ° -25 ° Celsius met een relatieve vochtigheid tussen 35-65%. Als je ze onder deze condities bewaart dan is de houdbaarheid op de verpakking gegarandeerd.

Lege capsules maat 2 groen en wit

 

 

 

 

 

 

EU certificering

Al onze capsules worden in Europa onder streng toezicht van de instanties geproduceerd en zijn gegarandeerd veilig in gebruik. De capsules zijn door de EU gecertificeerd en bij de grote aantallen leveren we een kopie van dit certificaat op verzoek mee met je bestelling.

Kleur

De huidige kleur van deze maat 2 capsules is groen voor de ene helft en wit voor de andere helft.
Vanaf 10.000 stuks leveren wij ook andere kleuren die je dan zelf kunt kiezen.

Factsheet capsules maat 2

 • Capsule Inhoud: ongeveer 220 tot 300 mg / 0,22 tot 0,3 gram
 • Maat: “2”
 • Aantal: Verkrijgbaar per 50
 • Kleur: Groen/Wit
 • Materiaal: Gelatine
 • Houdbaarheid: lang houdbaar
 • Machine verkrijgbaar: ja

Meer capsule informatie:

Blog

* Capsules kunnen om hygienische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest. Je krijgt een kleur geleverd die door ons gekozen wordt. Alle geleverde capsules zijn van die kleur.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 43543.3.1.2
levertijd direct
Inhoud verpakking 50 capsules

Reviews 3

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: