Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Lege capsules gelatine kleur maat 3

Populaire producten

Lege capsules gelatine kleur maat 3

Gelatine capsules om zelf te vullen, gekleurd in de maat 3.

klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

€ 3,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Lege capsules gelatine kleur maat 3 kopen

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis! De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen. Verpakt per 50 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid.

Hoeveel past er in een maat 3 capsule?

Hoeveel er in deze capsule past is afhankelijk van de dichtheid van de stof. Maar grofweg kan je er vanuit gaan dat er in een maat 3 capsule ongeveer 200 mg past.

Kan er ook vloeistof in?

Deze capsules zijn niet geschikt voor vloeistoffen. De gelatine zal snel oplossen waardoor het een knoeiboel wordt. We horen wel van klanten dat ze toch vloeistof in deze capsules doen en er dan meteen nog een capsules overheen doen van een maat groter. Op die manier stel je het oplossen even uit.

Wat is gelatine?

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door gedeeltelijke hydrolyse van collageen. Collageen is een eiwit dat voorkomt in bindweefsels (onder andere huid, botten en kraakbeen) van vooral zoogdieren. Om deze reden onthouden vegetariërs en veganisten zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

Speciaal voor mensen die geen gelatine willen gebruiken hebben we ook vegetarische capsules in ons assortiment.

Andere maten

Gelatine capsules met een kleurtje zijn ook verkrijgbaar in andere maten.

Bewaaradvies

Bewaar de gelatinecapsules op een koele, droge plaats om te voorkomen dat ze barsten, vervormen of opzwellen als ze aan vocht worden blootgesteld.
De optimale temperatuur voor gelatinecapsules is 15 ° -25 ° Celsius met een relatieve vochtigheid tussen 35-65%. Als je ze onder deze condities bewaart dan is de houdbaarheid op de verpakking gegarandeerd.

EU certificering

Al onze capsules worden in Europa onder streng toezicht van de instanties geproduceerd en zijn gegarandeerd veilig in gebruik. De capsules zijn door de EU gecertificeerd en bij de grote aantallen leveren we een kopie van dit certificaat op verzoek mee met je bestelling.

Grote aantallen

is een 50 stuks verpakking veel te klein voor jou? Geen probleem, want we verkopen deze capsules ook in grote verpakkingen tegen zeer scherpe prijzen.

De grotere aantallen zijn van 1000 tot 5000 stuks en daarna van 5000 tot 10000 stuks. En zelfs containers met 150.000 stuks kunnen geleverd worden. Bij grote aantallen bieden we de mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen.

Kleur

De kleur van deze maat 3 capsules is rood/wit. De ene helft van de capsule is rood en de andere helft is wit van kleur.

* Capsules kunnen om hygiënische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest. Je krijgt een kleur geleverd die door ons gekozen wordt. Alle geleverde capsules zijn van die kleur.

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwgckm3
levertijd direct
Inhoud verpakking 50 capsules

Reviews 4

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 2
 • 4 wappies 2
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: