Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Lege capsules gelatine kleur maat 3

€ 3,95
  • Koop er 3 voor € 3,33 per stuk. en bespaar 16%
Beschikbaarheid: Op voorraad

Gelatine capsules, gekleurd in de maat 3.


Hulp met je keuze voor de maat? klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

*

Lege capsules gelatine kleur maat 3 kopen

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis! De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen. Verpakt per 50 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid.

Andere maten

Gelatine capsules met een kleurtje zijn ook verkrijgbaar in andere maten.

Hoeveel past er in een maat 3 capsule?

Hoeveel er in deze capsule past is afhankelijk van de dichtheid van de stof. Maar grofweg kan je er vanuit gaan dat er in een maat 3 capsule ongeveer 200 mg past.

Kan er ook vloeistof in?

Deze capsules zijn niet geschikt voor vloeistoffen. De gelatine zal snel oplossen waardoor het een knoeiboel wordt. We horen wel van klanten dat ze toch vloeistof in deze capsules doen en er dan meteen nog een capsules overheen doen van een maat groter. Op die manier stel je het oplossen even uit.

Wat is gelatine?

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door gedeeltelijke hydrolyse van collageen. Collageen is een eiwit dat voorkomt in bindweefsels (onder andere huidbotten en kraakbeen) van vooral zoogdieren. Om deze reden onthouden vegetariërs en veganisten zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

Speciaal voor mensen die geen gelatine willen gebruiken hebben we ook vegetarische capsules in ons assortiment.

Bewaaradvies

Bewaar de gelatinecapsules op een koele, droge plaats om te voorkomen dat ze barsten, vervormen of opzwellen als ze aan vocht worden blootgesteld.
De optimale temperatuur voor gelatinecapsules is 15 ° -25 ° Celsius met een relatieve vochtigheid tussen 35-65%. Als je ze onder deze condities bewaart dan is de houdbaarheid op de verpakking gegarandeerd.

EU certificering

Al onze capsules worden in Europa onder streng toezicht van de instanties geproduceerd en zijn gegarandeerd veilig in gebruik. De capsules zijn door de EU gecertificeerd en bij de grote aantallen leveren we een kopie van dit certificaat op verzoek mee met je bestelling.

Grote aantallen

is een 50 stuks verpakking veel te klein voor jou? Geen probleem, want we verkopen deze capsules ook in grote verpakkingen tegen zeer scherpe prijzen.

De grotere aantallen zijn van 1000 tot 5000 stuks en daarna van 5000 tot 10000 stuks. En zelfs containers met 150.000 stuks kunnen geleverd worden. Bij grote aantallen bieden we de mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen.

Kleur

De kleur van deze maat 3 capsules is rood/wit. De ene helft van de capsule is rood en de andere helft is wit van kleur.

* Capsules kunnen om hygienische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest. Je krijgt een kleur geleverd die door ons gekozen wordt. Alle geleverde capsules zijn van die kleur.
Bijzonderheden Kleurkeuze is mogelijk vanaf 10.000 stuks
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 50 capsules
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop

Klant beoordelingen

capsule-onderdelen los van elkaar Beoordeling door Richard
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
goede capsules, ik weet niet wat beter is beide helften los in een zakje of zoals het nu is. Het is wat extra werk om de capsules uit elkaar te halen, waardoor de kleine dopjes vaak wegschieten, omdat ze klein en glad zijn. (Geplaatst op 23-04-2019)
Goed product Beoordeling door Irene
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Goed product, goede webstore! (Geplaatst op 03-12-2017)
Prima product Beoordeling door Marjo
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Prima product (Geplaatst op 01-07-2017)
Prima capsules! Beoordeling door Sam
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Deze capsules hebben voor mij precies een goede maat, zijn stevig, makkelijk te openen en goed dicht te klikken. Alle capsules in het zakje waren ook prima in orde (niks gebroken o.i.d.).
Al met al een aanrader voor mensen die wel eens kleine hoeveelheden poeders o.i.d. in willen nemen.
Om de inhoud te testen heb ik er wat grove 'zoutkristallen' ingedaan en daarvan kon ik er makkelijk zo'n 180 mg in kwijt (als je echt wilt en/of het zout wat fijner maalt, gaat er vermoedelijk wel zo'n 200 mg in, maar dat is voor mij niet nodig). (Geplaatst op 14-07-2015)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...