Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Lege capsules gelatine transparant maat 5

Lege gelatine capsules om zelf te vullen, transparant in de maat 5.
€ 5,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Lege capsules gelatine transparant maat 5

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis!

Transparant

De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen.

Kleinste maat capsule

Verpakt per 50 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid. Maat: 5, de allerkleinste capsules die gemaakt worden.

Lege capsules van maat 5 zijn kleine, holle capsules die vaak worden gebruikt om medicijnen, voedingssupplementen en andere stoffen in te nemen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en informatie over lege capsules van maat 5:

 1. Maat 5: De maat van een capsule verwijst naar de fysieke grootte van de capsule. Maat 5-capsules zijn een van de kleinste beschikbare maten en zijn meestal geschikt voor het innemen van kleine hoeveelheden poeders of vloeistoffen. De exacte afmetingen van maat 5-capsules kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant, maar ze zijn over het algemeen vrij klein.

 2. Samenstelling: Deze lege capsules zijn gemaakt van gelatine. Gelatinecapsules worden meestal gemaakt van dierlijke bronnen, zoals varkens of runderen, terwijl HPMC-capsules geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

 3. Doel: Lege capsules worden gebruikt om verschillende stoffen in te nemen, zoals medicijnen, voedingssupplementen, kruiden, poeders, oliën en andere gezondheids- of voedingsstoffen. Ze bieden een handige manier om deze stoffen in te nemen, vooral als ze een onaangename smaak hebben of moeilijk te meten zijn in vaste hoeveelheden.

 4. Vulmethoden: Het vullen van lege capsules kan met de hand worden gedaan met behulp van een capsulevulmachine of zelfs met de hand. Het proces omvat meestal het uit elkaar halen van de capsulehelften, het vullen van de onderste helft met het gewenste poeder of vloeistof, en het sluiten van de capsule door de bovenste helft erop te plaatsen.

 5. Dosering: De grootte van de capsule bepaalt grotendeels hoeveel van een stof erin kan worden geplaatst. Maat 5-capsules hebben over het algemeen een beperkte capaciteit in vergelijking met grotere maten. Daarom zijn ze geschikt voor het doseren van kleine hoeveelheden stoffen.

 6. Verkrijgbaarheid: Lege capsules van maat 5 zijn verkrijgbaar bij verschillende bronnen, waaronder apotheken, online leveranciers en winkels voor gezondheidsproducten. Ze kunnen in bulk of in kleinere hoeveelheden worden gekocht, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

 7. Opmerkingen: Bij het gebruik van lege capsules is het belangrijk om zorgvuldig de instructies van de fabrikant te volgen en de capsules correct te sluiten om lekkage te voorkomen. Het is ook van cruciaal belang om de juiste dosering van de stof te berekenen om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

Hulp met je keuze voor de maat? klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

Blog

* Capsules kunnen om hygienische reden niet worden teruggestuurd. Zorg dat je de juiste maat kiest.

Meer informatie

Meer informatie
SKU DDL-A2354
levertijd direct
Inhoud verpakking 50 capsules

Reviews 4

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 4
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: