Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Lege capsules voor honden maat 0 [90x]

€ 7,95
  • Koop er 2 voor € 7,50 per stuk. en bespaar 6%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Heeft je hond problemen met het innemen van medicijnen of supplementen? Dan zijn deze speciale capsules de oplossing.
*

Lege capsules voor honden maat 0 per 90 kopen

Heeft je hond problemen met het innemen van medicijnen of supplementen? Dan zijn deze speciale capsules de oplossing. De kleurloze capsules hebben een bacon-smaak, waardoor je hond deze zonder tegenstribbelen zal opeten.

Slikken zonder kauwen

Omdat honden vrijwel nooit kauwen op hele kleine hapjes, zullen ze de capsule beoordelen op de geur en deze heel doorslikken. Op die manier voorkom je geknoei met medicijnen tussen een plakje ham of gemengd door het voer. Want dan ruikt de hond het medicijn en loop je het risico dat de hond het laat staan. Dan is de medicatie niet alleen niet ingenomen, maar je kunt het ook weggooien.

Gebruik door dierenartsen

De capsules zijn geschikt voor het gebruik in dierenarts praktijken en gegarandeerd vrij van BSE. De inhoud van een capsule is 0,50ml. Niet geschikt voor gebruik met vloeistoffen!

Hoeveel past er in maat 0?

In een maat 0 past ongeveer 500 mg aan stof. Is je stof wat dichter van samenstelling dan past er iets meer in en als de stof wat minder dichtheid kent dan past er wat minder in je maat 0 capsule. Wil je de exacte details van deze capsule bekijken, gebruik dan onze capsule hulp

Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 90 stuks met bacon smaak
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop

Klant beoordelingen

uitkomst Beoordeling door Corry
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Mijn oude hond krijgt veel natuurlijke middeltjes toegediend voor zijn beperkingen. Nu wil hij niet alles zomaar tot zich nemen en de kosten bij reguliere zorg en dierenartsen zijn haast niet te overzien.

Omdat ik een voorstander ben van alles op natuurlijke basis zijn deze capsules een unieke uitkomst. De reuk is niet meer zo sterk aanwezig dus mijn hond denkt dat het snoepjes zijn. Dit is een uitkomst. (Geplaatst op 15-06-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...