Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Lege capsules

Eigenlijk mag Wapwinkel zich wel de capsulekoning van Nederland en België noemen. Al bijna 12 jaar importeren wij vanuit Europa een gigantisch assortiment lege capsules. En omdat wij natuurlijk grote aantallen inkopen en deze zelf herverpakken in aantallen die beter geschikt zijn voor de consument, laten we onze klanten meeprofiteren van de lage inkoopsprijzen. Alle geïmporteerde lege capsules worden aan ons geleverd met een certificaat, dus de kwaliteit van de capsules staat torenhoog in het vaandel.

soorten capsules

Gelatine capsules

Deze worden geproduceerd vanuit dierlijke vetten en zijn verkrijgbaar als transparante capsules en gekleurde capsules.

Vegeterische capsules / veganistische capsules

Dit zijn capsules waarbij het gebruikte materiaal planten cellulose is. Vegetarische capsules zijn dus geschikt voor mensen die zich houden aan een vegetarische of veganistische levensstijl

Halal capsules

Speciaal voor moslims hebben wij gecertificeerd halal capsules.

Maagzuur resistentie capsules

Deze sets maken het mogelijk om thuis je eigen gastro capsules te maken, die pas openen in de darmen in plaats van in de maag.

Dieren capsules

Als je huisdier problemen heeft met het slikken van medicijnen, dan is deze capsule soort een absolute uitkomst. Verkrijgbaar voor de kat en de hond.

Gluten vrije capsules

Zalefs aan personen die last hebben van allergische reacties is gedacht. Speciaal voor deze groep hebben wij Plantcas, Glutenvrij.

Capsule machines

Voor wie zelf wat meer capsules wil vullen dan een enkel exemplaar, is een capsulemachine een uitkomst. We hebben ze voor 24 stuks en voor 50 stuks. Verkrijgbaar in de meest voorkomende maten.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...