Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Liquid Bliss

€ 12,75
  • Koop er 2 voor € 11,00 per stuk. en bespaar 14%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Een gevoel van totale extase is het meest overweldigende gevoel dat je kunt meemaken.  

Liquid Bliss

Een gevoel van totale extase is het meest overweldigende gevoel dat je kunt meemaken

Laat het je overkomen

Het gevoel dat je krijgt wanneer je verliefd bent, of wanneer je opgaat in de ritmische bas van de muziek op de dansvloer.
Komt dit bekend voor?  Als een geest in een flesje kun je deze wens laten vervullen.
Laat de geest los en ervaar de energieke extase en euforische sensatie.

Gebruik

Schudden voor gebruik. Neem een kwart tot een half flesje (12,5 ml tot 25 ml) in, ongeveer 30 minuten voor het gewenste effect. Neem niet meer dan 2 doseringen per 24 uur.. Een eventuele vertroebeling van de vloeistof vermindert niet het effect. 

Ingrediënten

Ingrediënten per 50 ml: Water; 1483 mg Cola (Cola Acuminata extract); 1483 mg Guarana (Paullinia cupana); 1483 mg Witte wilgenbarst (Salix Alba extract); 766 mg Arginine HCL; 766 mg Tyrosine; 303 mg Vitamine C (Ascorbinezuur)( 379% ADH*); 25 mg Pepper (Piper Nigrum olie); 25 mg Gember (Zingiber Officinale olie); 25 mg Spirulina (Arthrospira platensis); Conserveermiddelen: E202, E212. *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 

Inhoud flesje Liquid Bliss

50ml

Overige informatie

Dit is een voedingssupplement met kruiden, vitamine en aminozuren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Op een koele, droge plaats bewaren. 

Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking 50 ml
levertijd direct

Klant beoordelingen

Bij mij geen effect Beoordeling door Jaap
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik merkte er niets van

*support: iets meer omschrijving had wel geholpen (Geplaatst op 25-11-2019)
-5 Beoordeling door Rob
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
werkt niet (Geplaatst op 23-05-2019)
Goede ervaring Beoordeling door Michel
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Een leuke ervaring met dit product gehad. Eerst leek het alsof ik er misselijk van zou gaan worden, maar dat bleef bij een signaaltje dat al snel verdween toen ik een warme zweem over me heen kreeg. Geen heftige trip of zo, maar wel een lekker zweverig gevoel.
Na een uurtje de andere helft genomen om het gevoel vast te houden.. Naast het zweverige werd ik er ook energieker van (maar ben van mezelf ook al druk) (Geplaatst op 17-01-2019)
Geen effect Beoordeling door Anne
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik heb het met mijn vriend geprobeert. Het deed eigenlijk niks. Behalve dan dat mijn vriend de hele avond boven de wc hing. Weggegooid geld.

Support: Anne wat jammer dat het product niet heeft gebracht wat je had gehoopt. De inname van een product zoals dit en de uitwerking ervan zijn echter afhankelijk van veel factoren. Denk daarbij aan maaginhoud voor inname, geestelijke gesteldheid, de conditie en gezondheid van de gebruiker, de dosering, enzovoort. We verkopen dit product al 9 jaar en dit is de tweede keer dat er een melding komt van iemand die zegt dat het niet deed van wat ze verwachtten. (Geplaatst op 30-10-2018)
Mijn ervaring Beoordeling door Bepper
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Vooropgesteld: het is natuurlijk geen harddrugs wat je neemt, maar nadat ik de afschuwelijke smaak had verwerkt kreeg ik toch wel een gevoel van zweven/spacen. Dit hield een goed uurtje aan. Moet nu moed verzamelen om het nog eens te doen vanwege de smaak... (Geplaatst op 06-01-2011)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...