Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Magische truffels Atlantis [15 /20 gr.]

Magische truffels Atlantis

De magic truffel Psilocybe Atlantis is gevonden in de grasvelden van Fulton County, in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe Mexicana A., maar heeft een tragere groeicyclus en is krachtiger dan de andere soorten.


€ 16,45
 • Koop er 2 voor € 15,63 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Magische truffels Atlantis kopen

De Psilocybe Atlantis truffel, gevonden in de grasvelden van Fulton County in de Verenigde Staten, is nauw verwant aan de Psilocybe Mexicana A., maar onderscheidt zich door een tragere groeicyclus en grotere kracht.

Trip effecten sclerotia Atlantis

Na inname merk je binnen tien minuten tot een uur de eerste effecten, zoals scherper zien en horen. De alledaagse realiteit verandert snel, wat vaak leidt tot hilariteit of verwarring. De tripervaring is afhankelijk van de omgeving, gezelschap en dosering.

Werkzame stof

Psilocybine, de actieve stof in Atlantis, is chemisch verwant aan DMT. Het is sterk visionair en wordt gemakkelijk afgebroken door het lichaam. Voor de veiligheid, gebruik deze truffels in een rustige, vertrouwde omgeving, bij voorkeur met een nuchtere sitter.

Hoe gebruik je truffels?

Bewaar de verse truffels in de koelkast. Gebruik 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterkere ervaring. De meest efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze rauw op te eten op een lege maag. Je kunt ook thee zetten door de truffels in kokend water te laten trekken.

Gebruik / Consumptie van Atlantis truffels

Voor een maximale werking, eet zes uur van tevoren niets. Dit voorkomt een verlengde of gefragmenteerde tripervaring.

Waarschuwingen

Neem geen truffels bij zwangerschap, borstvoeding, psychische aandoeningen zoals depressie of schizofrenie, en bij stress. Niet geschikt voor personen onder 18 jaar, gebruik ze niet in het verkeer of in combinatie met drugs, medicijnen of alcohol. Zorg dat er een nuchtere sitter aanwezig is bij je eerste gebruik.

Bewaaradvies

Verse truffels zoals de Atlantis kunnen ongeveer drie weken in de koelkast bewaard worden. Voor het drogen, leg de truffels op kranten in een warme kamer. Bewaar de gedroogde truffels in een luchtdichte verpakking op een koele, donkere en droge plaats. Na ongeveer zes maanden zal de sterkte van gedroogde truffels afnemen.

Meer in ons blog

Zie je dit symbool: Blog dan betekent dat dat we in ons blog aandacht besteed hebben aan dit product. Als je op de reporter klikt dan krijg je gerelateerde artikelen te zien.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 900-1214
Inhoud verpakking 15 of 20 gram (keuze)
levertijd 1 - 3 werkdagen
Merk McSmart
Staat in onze Smartshop
Body effect flink
Brain Effect flink
Energy effect redelijk
Visual effect sterk
Sterkte algemeen sterk
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Reviews 2

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 2
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: