Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Morning glory

€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Er bestaan verschillende soorten morning glory.


Op het moment verkopen wij Heavenly Blue, Flying Saucers en Pearly Gates.
Heavenly Blue zaadjes zijn het meest populair; ze worden gebruikt om te trippen omdat ze het hoogste LSA-gehalte hebben. De beschrijving van effecten en gebruikersinfo hebben enkel betrekking op deze soort.

*

Morning Glory

Morning glory is populair als klimplant en heeft erg mooie bloemen.

Er bestaan verschillende soorten morning glory. Op het moment verkopen wij Heavenly Blue, Flying Saucers en Pearly Gates. Heavenly Blue zaadjes zijn het meest populair; ze worden gebruikt om te trippen omdat ze het hoogste LSA-gehalte hebben. De beschrijving van effecten en gebruikersinfo hebben enkel betrekking op deze soort.

Flying saucer

De andere soorten worden vaker gebruiken om te kweken. Flying Saucer staat bekend om zijn 10 cm grote bloemen, lila tot hemelsblauw met wit gestreept. Pearly Gates heeft helder witte bloemen met crèmekleurige kelk. Effecten Net zoals LSD, is LSA een ´psychedelicum´ met sterke, geestelijke effecten. Het zal je een stille en dromerige ervaring geven.

Effecten

De belangrijkste effecten zijnde volgende: dromerig bewustzijn, vrolijkheid, sterke en intense interesse in de dingen om je heen. Houd er wel rekening mee dat er bij-effecten zijn zoals een extreem mellow gevoel en een stevige misselijkheid voor aanvang van de trip, dit kan meer dan een uur aanhouden.

Gebruik

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beïnvloed door wat je het laatste hebt gegeten. Op een relatief lege maag (probeer van tevoren 4 à 6 uur niet te eten) zullen de eerste effecten, in de vorm van misselijkheid, na een uur te merken zijn. Het kan enkele uren duren voordat de psychedelische effecten het sterkst zijn. De gehele ervaring duurt tussen 6 en de 10 uur.

Dosering

Hoe doseer je morning glory zaadjes (Erowid):
Licht 50-100 zaadjes 1.5-3 gram - Medium 100-250 zaadjes 3-6 gram - Sterk 250-400 zaadjes 6-10 gram - Zwaar 400+ zaadjes 10+ gram

Verschillende methoden:

Zo lang mogelijk kauwen en doorslikken. Vermaal de zaadjes en laat ze een half uur weken in water. Filter het een beetje en drink het op. Leg de zaadjes voor 3-4 dagen in het water (ververs het water regelmatig).
Eet de zaadjes na het verwijderen van de witte, zachte substantie die er omheen is gaan zitten. Dit is de beste manier om de negatieve effecten te omzeilen, al wordt het effect van de morning glory zaadjes wel wat minder.

Waarschuwingen

Je kan een fantastische en wonderbaarlijke ervaring beleven met de zaadjes van de morning glory plant, maar er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden! Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer. Gebruik geen morning glory zaadjes als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om producten zoals morning glory zaadjes te gebruiken. Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.

Gebruikerslevel Gevorderd
Inhoud verpakking 20 gram
levertijd direct
Levering onder rembours Ja

Klant beoordelingen

Nice Beoordeling door Bart
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Leuke ervaring (Geplaatst op 22-11-2015)
Leuke ervaring Beoordeling door Pater
Kwaliteit
Aan te bevelen
Prijs
Waar voor je geld
Heb hier leuke ervaringen mee. Denk wel dat als je wel iets gewend bent je de dosis wat ruimer moet nemen dan voorgeschreven. (Geplaatst op 15-10-2011)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...