Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Morning glory

Er bestaan verschillende soorten morning glory.

Op het moment verkopen wij Heavenly Blue, Flying Saucers.
Heavenly Blue zaadjes zijn het meest populair; ze worden gebruikt om te trippen omdat ze het hoogste LSA-gehalte hebben. De beschrijving van effecten en gebruikersinfo hebben enkel betrekking op deze soort.

€ 9,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Morning Glory

Morning glory is populair als klimplant en heeft erg mooie bloemen.

Er bestaan verschillende soorten morning glory. Op het moment verkopen wij Heavenly Blue, Flying Saucers  Heavenly Blue zaadjes zijn het meest populair; ze worden gebruikt om te trippen omdat ze het hoogste LSA-gehalte hebben. De beschrijving van effecten en gebruikersinfo hebben enkel betrekking op deze soort.

Flying saucer

De andere soorten worden vaker gebruiken om te kweken. Flying Saucer staat bekend om zijn 10 cm grote bloemen, lila tot hemelsblauw met wit gestreept. Effecten Net zoals LSD, is LSA een ´psychedelicum´ met sterke, geestelijke effecten. Het zal je een stille en dromerige ervaring geven.

Effecten

De belangrijkste effecten zijnde volgende: dromerig bewustzijn, vrolijkheid, sterke en intense interesse in de dingen om je heen. Houd er wel rekening mee dat er bij-effecten zijn zoals een extreem mellow gevoel en een stevige misselijkheid voor aanvang van de trip, dit kan meer dan een uur aanhouden.

Gebruik

Omdat de zaadjes gegeten worden, wordt de werking beïnvloed door wat je het laatste hebt gegeten. Op een relatief lege maag (probeer van tevoren 4 à 6 uur niet te eten) zullen de eerste effecten, in de vorm van misselijkheid, na een uur te merken zijn. Het kan enkele uren duren voordat de psychedelische effecten het sterkst zijn. De gehele ervaring duurt tussen 6 en de 10 uur.

Dosering

Hoe doseer je morning glory zaadjes (Erowid):
Licht 50-100 zaadjes 1.5-3 gram - Medium 100-250 zaadjes 3-6 gram - Sterk 250-400 zaadjes 6-10 gram - Zwaar 400+ zaadjes 10+ gram

Verschillende methoden:

Zo lang mogelijk kauwen en doorslikken. Vermaal de zaadjes en laat ze een half uur weken in water. Filter het een beetje en drink het op. Leg de zaadjes voor 3-4 dagen in het water (ververs het water regelmatig).
Eet de zaadjes na het verwijderen van de witte, zachte substantie die er omheen is gaan zitten. Dit is de beste manier om de negatieve effecten te omzeilen, al wordt het effect van de morning glory zaadjes wel wat minder.

Waarschuwingen

Je kan een fantastische en wonderbaarlijke ervaring beleven met de zaadjes van de morning glory plant, maar er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden! Bestuur geen voertuigen, geen deelname aan het verkeer. Gebruik geen morning glory zaadjes als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
Personen die zich depressief, bang of verdrietig voelen worden afgeraden om producten zoals morning glory zaadjes te gebruiken. Personen met schizofrenie in de familie moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van deze zaadjes, omdat het psychische problemen kan veroorzaken.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 878
levertijd direct
Inhoud verpakking 20 gram

Reviews 2

3.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 0
 • 4 wappies 2
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie

Verzendpartner:

Betaalopties: