Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Ololuihqui

Ololuihqui (3x woordwaarde) is een kruid wat je in een trance zal brengen.
€ 6,25
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Ololuihqui 

Ololuihqui (3x woordwaarde) is een kruid wat je in een trance zal brengen. Je bereidt dit het beste op de traditionele, en meest geschikte, wijze door de zaden vermalen en in een halve kop water op te laten lossen. Dit geheel dient te worden opgedronken. De dosering is afhankelijk per persoon tussen de 14 en 22 zaden.

Wat is Ololuihqui


De rivea corymbosa of de Ololiuhqui is een plant, waarvan de zaden de tryptamine LSA bevatten. De plant is verwant aan de Morning glory. Een andere plant waarvan de zaden ook LSA bevatten. LSA of lysergide zuur amide is een stof die zeer vergelijkbare effecten heeft als LSD of magische paddenstoelen.

LSD effect

De zaden moeten geconsumeerd worden om het trippy effect te verkrijgen. De effecten zijn vaak wat minder intens en minder visueel dan LSD. Maar het gevoel is onmiskenbaar vergelijkbaar. Kleuren kunnen intenser worden, geluiden klinken anders, gedachtestromen gaan anders maar vooral je gevoel verandert. Gevoelens van ontspanning, gelukzaligheid en vrolijkheid komen vaak voor.

Het kan uiteraard ook voorkomen dat je je juist onprettig gaat voelen (zie de waarschuwingen voor meer informatie). Ook kunnen inzichten in het leven verkregen worden. De trip duurt ook iets korter dan LSD. Meestal tussen de 5 en 8 uur, afhankelijk van de gebruikte dosering.
Het kan voorkomen dat men door het eten van de zaden misselijk wordt. Door een extractie te maken (zie gebruik) wordt de kans op misselijkheid kleiner. Ook kan het helpen om de zaden op een lege maag te nemen.

Aantal:

20 zaden per verpakking

Gebruik:

Maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of liever nog een vijzel. Of gebruik eventueel een poedermaler. Doe vervolgens de vermalen zaadjes in een kopje en voeg heet maar niet kokend water toe. Laat het geheel minstens 2 uur staan zodat de actieve alkaloïden in het water kunnen oplossen.
Drink vervolgens het geheel op. De gemiddelde dosering is 15 tot 30 zaden per keer, maar als je nog weinig ervaring hebt kan het goed zijn om met 10 zaden te beginnen om te kijken hoe gevoelig je bent.

De zaden kunnen ook gekauwd worden. Kauw er dan zo lang mogelijk op en slik de restanten door.

Waarschuwing:

Gebruik dit product niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van hoge bloeddruk, diabetes, hart- of schildklierziektes, of moeilijkheden hebt bij het plassen vanwege een vergrote prostaat.

Niet gebruiken in combinatie met alcohol, MAO-remmers of medicijnen. Dit kan ongewenste effecten hebben of zelfs gevaarlijk zijn.

Zorg ervoor dat je je goed voelt als je de zaden neemt, zowel lichamelijk als geestelijk. Neem het op een plek waar je de ruimte hebt en waar je je ontspannen voelt. Het kan voorkomen dat je je angstig gaat voelen na het consumeren. Vecht hier niet tegen maar laat het gebeuren en probeer je te ontspannen. Je kan zo'n 'bad trip' voorkomen door bovenstaande advies op te volgen. Mocht het toch gebeuren dan helpen om je omgeving te veranderen. Ga een wandeling maken of ga juist lekker rustig binnen zitten met een relaxt muziekje.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 600-20285
levertijd direct
Inhoud verpakking 25 zaden

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: