Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Omega 3

Essential Omega bevat een hoge concentratie omega-3-vetzuren. Deze essentiële vetzuren, meestal afkomstig uit vis, spelen een belangrijke rol talloze lichamelijke processen. Zeer belangrijk voor het menselijke zenuwstelsel.
€ 12,95
  • Koop er 3 voor € 11,50 per stuk en bespaar 11%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Essential Omega 3

Essential Omega 3 is een voedingssupplement dat specifiek is ontworpen om een gezonde bron van omega 3-vetzuren te bieden. Het bevat een combinatie van EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), twee essentiële vetzuren die bekend staan om hun diverse gezondheidsvoordelen.

Omega 3-vetzuren zijn van nature aanwezig in vette vis, zoals zalm, makreel en haring. Ze spelen een cruciale rol in het lichaam en zijn essentieel voor een goede werking van verschillende lichaamsfuncties, waaronder de gezondheid van het hart, de hersenen en de gewrichten.

Essential Omega 3 kan gunstig zijn voor de volgende aspecten van de gezondheid:

  1. Hartgezondheid: Omega 3-vetzuren kunnen bijdragen aan het behoud van een gezond hart en cardiovasculair systeem. Ze kunnen helpen het cholesterolgehalte en de triglycerideniveaus in het bloed te verlagen, de bloeddruk te reguleren en ontstekingsreacties in het hart en de bloedvaten te verminderen.

  2. Hersenfunctie: DHA, een van de omega 3-vetzuren, speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het behoud van een gezonde hersenfunctie gedurende het hele leven. Het is vooral belangrijk tijdens de kindertijd en de zwangerschap, omdat het helpt bij de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.

  3. Ontstekingsremmende eigenschappen: Omega 3-vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit kan gunstig zijn bij aandoeningen zoals artritis, waar ontsteking een rol speelt.

  4. Ooggezondheid: DHA is ook aanwezig in hoge concentraties in het netvlies van het oog. Het speelt een rol bij het behoud van een gezond gezichtsvermogen en kan helpen bij de bescherming tegen leeftijdsgebonden oogproblemen.

Essential Omega 3 wordt geleverd in de vorm van softgelcapsules. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering te volgen die op de verpakking wordt vermeld of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Het supplement kan het beste worden ingenomen met voedsel om de opname te optimaliseren.

Voedingssupplement

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen, inclusief Essential Omega 3, geen vervanging zijn voor een gezond dieet en levensstijl. Het is verstandig om voor gebruik advies in te winnen bij een zorgverlener, vooral als je bepaalde gezondheidsproblemen hebt of medicatie gebruikt.

Gebruik Omega

Neem dagelijks minstens 1 softgel tablet bij de maaltijd. Innemen met voldoende water en de softgel in zijn geheel doorslikken.

Ingrediënten Omega

Visolie (Omega-3-vetzuren) 1000 mg, waarvan: EPA (eicosapentaeenacid) 180 mg, DHA (docosahexaeenacid) 120 mg, vitamine E (in de vorm van natuurlijk aanwezig d-alpha tocoferol) 3,4 mg

Een pot bevat 60 tabletten. Totaal gewicht is 92 gram.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-7174
levertijd direct
Inhoud verpakking 60 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: