×

Adult Only

België heeft een smartshop

Wapwinkel heeft een lange tijd het domein www.wapwinkel.be speciaal ingericht voor de verkoop van ondermeer smartproducten aan Belgen. De website werd al in 1999 geopend, waarmee Wapwinkel de eerste online smartshop was in België.

Maar tijden veranderen, grenzen vervagen en met de opkomst betere zoekrsultaten in zoekmachines zoals Google en de Social Media, hebben wij enige jaren besloten om de Belgische website van Wapwinkel op te laten gaan in www.wapwinkel.nl. Dit betekent echter op de laatste plaats dat wij onze Belgische vrienden minder zullen bedienen. Integendeel. 

Online bestellen in België

Omdat er in België geen smartshops of headshops zijn, ben je in België aangewezen op aankopen via online winkels. En dat doe je dan natuurlijk bij voorkeur bij een ruim gesorteerde winkel die uit voorraad levert. Ook is het belangrijk dat de winkel niet te hoge kosten rekent om je spulletjes in België bij jou thuis te krijgen. Internationaal pakjes versturen kost flink geld.

Wapwinkel heeft een flink volume voor wat betreft zendingen naar het buitenland (en dus ook België). En bij grote volumes is er bij de vervoerders onderhandelingsruimte voor wat betreft de tarieven. We hebben door de jaren heen zeer lage tarieven af kunnen dwingen bij onze vervoerders en kunnen daarom inmiddels tegen precies dezelfde tarieven versturen als we naar een Nederlands adres moeten rekenen.

Dus iedereen die in België op zoek is naar een headshopsmartshop, growshop of een winkel waar je paddo kweeksets of verse truffels kunt kopen, die kan terecht bij Wapwinkel.

Betalen met Mister Cash of Bankcontact

De zeer populaire betaalmiddelen in België voor online winkels is Mister Cash of Bankcontact. En vanzelfsprekend kan je in onze Belgische smartshop ook gebruik maken van deze betaalmethodes. Betaal je liever met cryptocurrency, dan ben je ook welkom bij ons. Inmiddels accepteren we al 14 verschillende crypto munten voor je besteling.

Snelle verzending naar België

Razendsnelle levertijden. Vroeger was grensoverschrijden leveren een zaak die gigantisch werd vertraagd door allerlei douane faciliteiten. Maar in de Europese Unie kennen we een vrij verkeer van personen en goederen. Dit heeft de handel tussen de onderlinge lidstaten geen windeireren gelegd. En ook winkels zoals Wapwinkel profiteren van dit voordeel waardoor jij als Belgische klant nóg sneller je bestelling geleverd krijgt dan je eigenlijk al gewend was. In veel gevallen is het zelfs de volgende dag al bij onze klanten in België. Dat maakt het winkelen bij de eerste Belgische online smartshop er alleen maar leuker op.

Levering naar een afhaalpunt

Wil je je bestelling liever niet thuis ontvangen? Geen probleem, want wij leveren ook in België naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Zo kan je bestellen zonder dat je thuis moet blijven om je pakje in ontvangst te nemen en kan je het afhalen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Gratis verzending

Op de rubrieken waarop gratis verzending van toepassing is zoals magic truffels, vaporizers, cbd producten en capsule machines xl, geldt dat dit ook voor België van toepassing is. Bovendien versturen wij alle order boven de 80 euro ook gratis op naar België.

 

Smartshop BelgiëMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: