Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Informatie over Wapwinkel

Over Wapwinkel

Hieronder kan je alle contactgegevens vinden van Wapwinkel. Omdat wij een internet shop zijn, zul je hier geen bezoekadres terugvinden. Wil je ons toch bezoeker, al zouden we zelf niet weten waarvoor, neem dan even contact met ons op zodat we zelf kunnen beoordelen of we je wel op ons kantoor willen zien!

Postadres Nederland (géén bezoekadres in deze gemeente!):

  • Wapwinkel.nl
  • Postbus 76
  • 5126 ZH Gilze
  • Nederland
Kamer van Koophandel:
  • Nummer 23061034
BTW nummer:
  • NL001375571B44
Telefoon:
  • 084-0030901
  • Laat een bericht achter en je emailadres en wij mailen je terug 

Kamer van Koophandel:

  • Nummer 23061034 
BTW nummer:
  • NL099997617B01

 

 

Wapwinkel is een onderdeel van EarthQuake. Earthquake is een onderneming gespecialiseerd in de handel-, verkoop en productie van voedingssupplementen en gadgets. Wapwinkel is ontworpen en geprogrammeerd door 1XL webdesign en wordt ook gehost door dit bedrijf. De winkel draait, om maximale snelheid te kunnen bieden, op een eigen webserver en is hierdoor onafhankelijk van andere websites. 1XL is inmiddels in het bezit van meer dan 300 websites. Een aantal websites zijn ingericht als webwinkels en wapwinkel is er daar één van.

Levering vanuit eigen magazijn

Wapwinkel streeft er naar om alle aangeboden producten uit voorraad te leveren en heeft daarom 2 magazijnen ingericht. Voor een aantal producten in ons assortiment hebben het het alleenrecht voor de verkoop ervan in Nederland en België.
Alle producten die zijn aangeboden worden door ons zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op legaliteit. Bij enige twijfel over de legaliteit van een product zal dit product niet worden opgenomen in ons assortiment, of uit het assortiment gehaald worden.
Ons bedrijf is een in Nederland gevestigd bedrijf en ook als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Almere. Alle technische gegevens kan je hiernaast vinden op deze pagina.

KEURMERKEN

Er zijn nogal wat keurmerken op internet te vinden. Maar in de praktijk blijkt dat niet alleen webwinkels de consument misleiden, maar ook veel keurmerken de hand lichten met hun digitale stempels. Een onderzoekje leerde ons dat het de keurmerken over het algemeen om de maandelijkse of jaarlijkse contributie te doen is, al claimen ze soms een stichting te zijn zonder winstoogmerk.
Het 'thuiswinkel keurmerk' is daar een goed voorbeeld van. Er staan op internet tientallen webwinkel die het logo voeren van deze organisatie zonder dat ze er bij zijn aangesloten. Nu is de aansluiting niet zo'n probleem, maar het is natuurlijk uitermate misleidend dat het logo gevoerd wordt en de consument een misleid beeld van vertrouwen geschonken wordt. Winkels die niet zijn aangesloten en toch het logo voeren zijn vaak van een inferieure kwaliteit. Je krijgt er je geld niet terug, ze maken hun identiteit niet bekend of werken met websites waarbij het versturen van jouw persoonlijke gegevens onveilig gebeurt.

Redenen genoeg voor Wapwinkel om geen melkkoe te worden van dergelijke organisaties door uitsluitend een maandelijkse bijdrage te deponeren. Wapwinkel houdt zich aan de regels waarin de wet voorziet voor wat betreft het kopen via een website (de wet kopen op afstand). Bij ons krijg je je geld gewoon terug als je een product retourneert, je verstuurt je persoonlijke gegevens altijd via een versleuteling, onze identitiet is bekend, we zijn telefonisch bereikbaar, enzovoort. Daar hebben we geen logo voor nodig van een organisatie die niet doet waar ze voor staat. 

MAGENTO

Wapwinkel draait op het open source ecommerce platform Magento is door www.1xl.nl gemodificeerd en voorzien van een eigen layout. Ook zijn diverse modules zoals TNT verzending, iDEAL betaling en andres extra's geïmplementeerd. Wij gebruiken altijd de laatste versie van Magento.
Wapwinkel is een 100% veilige site.
U vindt ons ook op ShopToppers.nlJe vindt ons ook op ShopToppers.nl
Copyright Wapwinkel © 2019, alle rechten voorbehouden. Wapwinkel, de leukste en tevens de grootste head- & smartshop in de wapwereld!

 

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...