Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Paddo kweekset Cambodian 2100 cc

Cambodian kweekset 2100 cc. Direct aan de slag.

Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.

€ 59,50
 • Koop er 2 voor € 56,52 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Cambodian All-in-one Kweeset 2100 cc kopen

Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.

De oorsprong

De Cambodjaanse paddenstoel, bekend als Psilocybe cubensis Cambodian, is een variant van de Psilocybe cubensis-soort, die wereldwijd bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen. Deze specifieke paddenstoelvariëteit is genoemd naar zijn vermeende oorsprong in de regio Cambodja in Zuidoost-Azië.

Net als andere soorten Psilocybe cubensis-paddenstoelen bevat de Cambodjaanse paddenstoel psychoactieve verbindingen, zoals psilocybine en psilocine. Deze stoffen hebben het vermogen om veranderde bewustzijnstoestanden op te wekken, vaak vergezeld van visuele hallucinaties, introspectie en potentieel spirituele ervaringen.

Deze paddenstoel heeft, net als andere variëteiten van Psilocybe cubensis, historische en culturele betekenis in verschillende regio's over de hele wereld. Het gebruik van paddenstoelen met psychoactieve eigenschappen kan teruggaan tot oude sjamanistische praktijken, waarbij ze werden ingezet voor spirituele verkenning, genezing en communicatie met het bovennatuurlijke.

Vanwege de toenemende interesse in psychedelisch onderzoek en therapieën, hebben de effecten en mogelijke toepassingen van de Cambodjaanse paddenstoel en andere psychedelische stoffen de aandacht getrokken van wetenschappers, clinici en het bredere publiek. Er wordt onderzoek gedaan naar hun potentieel om te worden gebruikt bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en posttraumatische stressstoornis.

Klaar voor gebruik

De All-in-one GrowKit bevat alles, wat je nodig hebt om je eigen Magic Mushrooms te laten groeien. Zo kun je zelf de oude vertrouwde kwaliteit van de Mcsmart Magic Mushrooms kweken.
Alleen water toevoegen en de instructies volgen. De All-in-one GrowKit bevat naast de GrowKit, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Verschillende capaciteit

De GrowKit is verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Met de 1200cc kweek je gemiddeld een totale hoeveelheid van 400 gram en met de 2100cc is dit 800 gram.
Gemiddeld zijn er per GrowKit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.
Gekoeld is de GrowKit zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit beperkt houdbaar.

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Enjoy growing your own Magic Mushrooms!

KWEEKVOORWAARDEN

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

PROBLEMEN MET JE GROWKIT?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

DIAGNOSE & HULP BIJ KWEKEN

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

WAPREPORTER

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 400-55455
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: