Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
  • Home
  • Paddo kweekset Colombian 1200cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset Colombian 1200cc

Paddo kweekset all-in-one: Colombian. Je hebt niets meer nodig als je deze Colombian paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
€ 37,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Colombia 1200cc kopen

Er komt meer uit Colombia dan wit poeder. Je hebt niets meer nodig als je deze kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Intense belevingen

De Colombiaanse paddo's hebben een sterk geconcentreerde werking, die zorgt voor een intense beleving die je naar hogere sferen brengt. Deze paddo geeft een heftiger trip dan de Thaise of Mexicaanse paddo.Het duurt wat langer voor de eerste flow opkomt, maar je wordt beloond in het resultaat.

De Colombiaanse paddenstoel, ook bekend als Psilocybe colombiana, onthult een intrigerende geschiedenis die diep geworteld is in oude tradities en moderne ontdekkingen. Laten we samen deze fascinerende reis door de geschiedenis en de oorsprong van de Colombiaanse paddenstoel maken.

Een geschenk van Inheemse kennis

De geschiedenis van de Colombiaanse paddenstoel vindt zijn oorsprong in de inheemse culturen van Zuid-Amerika, waar al eeuwenlang gebruik wordt gemaakt van psychedelische paddenstoelen voor spirituele en genezende doeleinden. Deze oude volkeren, met hun diepe verbinding met de natuur en het spirituele rijk, hadden al lang weet van de magische eigenschappen van deze paddenstoelen.

Ontdekking en herontdekking

De Psilocybe colombiana bleef grotendeels onbekend voor de westerse wereld tot relatief recente tijden. Terwijl de inheemse bevolking al lang bekend was met de heilige kracht van deze paddenstoelen, kwamen westerse onderzoekers en ontdekkingsreizigers pas in de 20e eeuw in contact met de Colombiaanse paddenstoel.

Een tijdloze brug tussen werelden

De Colombiaanse paddenstoel heeft zijn plek veroverd als een belangrijk hulpmiddel voor spirituele exploratie en innerlijke groei. Veel mensen rapporteren diepgaande en transformerende ervaringen na het gebruik van deze paddenstoelen. Ze worden vaak gezocht door zoekers die op reis willen gaan naar de diepten van bewustzijn en een beter begrip van zichzelf en het universum.

Tradities en toekomstgerichte ontdekking

De geschiedenis van de Colombiaanse paddenstoel vormt een brug tussen oude inheemse tradities en moderne bewustzijnsontwikkeling. Terwijl we deze paddenstoel verkennen en de rijke geschiedenis ervan onthullen, verbinden we ons met eeuwenoude spirituele praktijken en de wijsheid van voorouders. Tegelijkertijd is de Colombiaanse paddenstoel relevant in het hedendaagse streven naar innerlijke reizen en het verkennen van het onbekende.

Een venster naar diepere betekenis

De Colombiaanse paddenstoel opent een venster naar diepere betekenis en spirituele inzichten, ongeacht tijdperk, achtergrond of cultuur. De ervaringen die deze paddenstoel biedt, nemen ons mee op een reis van zelfontdekking en onthullen aspecten van bewustzijn die vaak verborgen blijven in het dagelijkse leven.

In het rijk van psychedelica fungeert de Colombiaanse paddenstoel als een brug tussen het verleden en de toekomst, waarbij oude tradities zich vermengen met moderne exploratie. Deze paddenstoel blijft een uitnodiging om de innerlijke wereld te verkennen en te ontdekken welke diepere lagen van inzicht en betekenis er wachten om ontdekt te worden.

250cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4003-L
levertijd direct
Inhoud verpakking 1200 cc

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: