Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Paddo kweekset Copelandia

Paddo kweekset Copelandia. De paddo Copelandia is de sterkste hallucinogene paddo ter wereld. Deze paddo kweekset is goed voor een aantal flushes.
€ 64,50
  • Koop er 2 voor € 61,27 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset Copelandia kopen

Eén van de sterkste hallucinogene paddo's, nu als kweekset verkrijgbaar. De copelandia cyanescens.

Copelandia Hawaiian - mushroom growkit

De Copelandia kweeket produceert grote hoeveelheden krachtige paddenstoelen. Hoe sterk? Wel 4 tot 5 keer sterker dan de Cubensis soorten! Echt een paddo dus voor de gevorderde gebruikers.

Ogre Boy

De Ogre Boy stam was de eerste Copelandia-stam die door Jimmy Kroonenburg geïsoleerd werd. Hoewel de stengels dun zijn, produceert de Ogre Boy soort grote hoeveelheden krachtige Copelandia paddenstoelen. Bij het oogsten van deze soort moet je er zeker van zijn dat je niet te veel van de bovenste bodemlaag verwijdert.

Copelandia

Vergeten soort

Copelandia is een inmiddels vergeten soort paddestoelen bestaande uit minstens 12 soorten. Veel Amerikaanse mycologen plaatsten eerder leden van Panaeolus die blauw kleuren in Copelandia, terwijl Europese mycologen in het algemeen de naam Panaeolus gebruikten.

Groot

Deze Copelandia Grow Kit is 1200 cc en daarmee redelijk groot. Als het kweken van deze paddo's goed gaat, dan kan je ongeveer 100 tot 130 gram paddo's oogsten. Dat is wat minder dan van de Cubensus, maar de kracht van deze paddo zal het verschil ruimschoots compenseren. Ervaren gebruikers melden ook dat je het gebruik van deze krachtpatsers absoluut een keertje geprobeerd moet hebben.

Effect van Copelandia paddo’s

De Copelandia paddenstoel (Panaeolus Cyanescens of Copelandia Cyanescens) zijn zoals genoemd zeer krachtig en deze paddenstoel is wellicht de sterkste magische paddenstoel op aarde. Deze paddo’s geven je een visuele trip waar je u tegen zegt. Deze geweldige paddo is dan ook alleen geschikt voor zeer ervaren psychonauten die ervaren zijn met trips op paddo’s.

Eerste keer

En zelfs dan nog, als je de eerste keer deze Copelandia paddo’s neemt, beperk de hoeveelheid dan tot maximaal 0,5 gram gedroogde paddo’s of 5 gram verse paddo’s. Dit is een van de sterkste paddo’s ter wereld. Verwar deze paddo’s ook niet met de mildere Psilocybe Cubensis Hawaiian. Dit zijn twee totaal verschillende paddo’s, met verschillende uitwerkingen.

Sterk visueel

De Hawaiian Copelandia paddo (Panaeolus Cyanescens) is een zeer krachtige en hallucinogene paddenstoel. Ze geven daarom ook een zeer sterke visuele trip. De visuals zijn helderder, sterker kleurrijker dan je ooit hebt ervaren en dat geldt ook voor de geometrische patronen en verbidingen die je gegarandeerd gaat zien. Je zal vooral een gevoel van rust en welzijn ervaren, dit komt ook door de lagere lichaamsbelasting.

Stap in de magie

Mensen beschrijven na het consumeren van de Copelandia paddo’s de wereld als magisch. Alles is prachtig en het geeft je het gevoel dat je in een compleet andere maar zeer fijne en rustgevende wereld bent aanbeland. De wereld om je heen toont zich in verschillende kleuren en al deze kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. Spirituele, filosofische en hallucinerende effecten zijn tijdens het trippen op Copelandia paddo’s veel gemeld en worden vrijwel altijd als zeer prettig ervaren.

Waarschuwing:

Dit is één van de sterkste paddo's op aarde die momenteel bekend zijn. Uitsluitend geschikt voor de gevorderde gebruikets dus.

Inhoud:

- Growbox van 1200 cc
- Plastic vochtzak met gaten om te ademen
- Informatiehandleiding
- Paperclips

Niet inbegrepen en noodzakelijk:

- Schone spuitfles voor het nevelen

Niet inbegrepen, wel aanbevolen:

- Steriele handschoenen, mondmasker, handreiniger

Instructies growkit

 

Growkit instructies blad 1

 

Growkit instructies blad 2Gebruik:

1 Inhoud uitpakken
2 Verwijder het deksel van de growkit en plaats deze in de ritssluitingszak. Bewaren op een schone plaats. Je hebt dit later nodig.
3 Was uw handen met zeep en breng de bovenlaag gelijkmatig aan op de growkit.
4 Plaats de growkit in de vochtzak.
5 Mist growkit en de binnenkant van de vochtzak licht.
6 Knijp in de zak en laat frisse lucht naar binnen komen
7 Herhaal stap 5 en 6 tweemaal daags.
8 Na een stijging van 17 dagen zullen zich paddestoelen vormen. Verwijder op dit moment de growkit uit de zak en spuit alleen de binnenkant van de zak. Plaats de kit terug in de zak na het spuiten. (Ogre boy mushrooms houden niet van direct contact met water).
9 5-7 dagen nadat paddestoelen zijn gaan groeien, zullen ze klaar zijn om te oogsten. Oogst 36 uur nadat de eerste zwarte sporen van de paddo's beginnen te vallen. Pluk de paddenstoelen door ze naar beneden te duwen totdat de onderkant van de stengel snapt.
10 Na de oogst vul je de growkit met water en doe je het deksel weer op de growkit. Hierdoor kan de kit water absorberen voor de tweede oogst. Laat de kit terug in de vochtzak voor de volgende ronde van paddestoelen.
11 Geef dagelijks verse lucht en spuit alleen de zijkanten van de zak tot de tweede oogst klaar is om te worden geplukt.
12 Oogst de paddo's en herhaal stappen 10 en 11 totdat de kit stopt met het produceren van paddenstoelen.

Copelandia, hoe kweken?

 

PROBLEMEN MET JE GROWKIT?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

DIAGNOSE & HULP BIJ KWEKEN

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

WAPREPORTER

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 46546.435.6.6
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: